info@debeer.nl
(013)-211 64 00

Directie

Over ons //DeBeerOnline // Beerbericht

Goed luisteren. Dat is onze bedrijfsfilosofie.

In het bedrijf heerst een hoge mate van collegialiteit en het gevoel ‘er samen voor te gaan’. Cliënten merken dit door een combinatie van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. De typische De Beer-mentaliteit.

In het bedrijf heerst een hoge mate van collegialiteit en het gevoel ‘er samen voor te gaan’. Cliënten merken dit door een combinatie van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. De typische De Beer-mentaliteit.

Krit de Beer

Krit de Beer (1953) werkt vanaf 1982 in het kantoor dat in 1952 door zijn ouders werd opgericht. Krit studeerde bedrijfseconomie (1978 cum laude) en deed daarna post-doctoraal accountancy aan de Universiteit van Tilburg. Na een periode bij één van de internationale accountantsfirma’s concludeerde hij al snel dat zijn hart meer lag bij het werk in een MKB-praktijk. Reden om terug te keren naar het kantoor in Tilburg, dat destijds circa 15 medewerkers telde. Na een aantal jaren samen met zijn vader te hebben gewerkt aan de verdere groei van het kantoor, nam hij het in 1990 over. In zijn vrije tijd houdt hij zich onder andere bezig met muziek (piano) en de golfsport. Daarnaast is hij zeer geïnteresseerd in kunst hetgeen heeft geresulteerd in ’n aardige kunstverzameling die in de kantoorpanden Tilburg en Oisterwijk prominent aanwezig is en zorgt voor ‘n bijzondere ambiance. Krit heeft twee kinderen: Karlijn en Koen.

Wil Vennix

Wil Vennix (1966) is vanaf 1999 werkzaam bij De Beer en is sinds 1 januari 2001 directeur-aandeelhouder, in het bijzonder verantwoordelijk voor de fiscale afdeling. Wil doorliep in Tilburg het gymnasium aan het St. Odulphuslyceum en studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft een brede praktijkervaring als belastingadviseur en een sterke affiniteit met het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast is hij ook op andere manieren met het fiscale vak bezig. Zo is Wil voorzitter van het Register Belastingadviseurs (fusie van NFB en CB, met circa 7.500 leden veruit de grootste fiscale beroepsvereniging van Nederland) en redacteur van het tijdschrift Het Register. Daarnaast is hij lid van de redactie van het toonaangevende Weekblad Fiscaal Recht. Voorts verzorgt hij al vele jaren fiscale publicaties voor een breder publiek. In het verleden onder meer voor Beleggers Belangen en de Staatscourant, tot eind 2013 ook voor de Wegener-dagbladen.

Jan van der Laak

Jan van der Laak (1962) is vanaf 1 november 2008 werkzaam bij De Beer. Jan is geboren en getogen in Tilburg. De middelbare schoolopleiding heeft hij gevolgd bij het Willem II college. Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Tilburg en daarna de postdoctorale opleiding accountancy gevolgd. Hij heeft in 1988 zijn RA studie afgerond. Hij heeft bij twee landelijk opererende accountantsorganisaties gewerkt en heeft daar een brede ervaring opgedaan in het adviseren van MKB ondernemers. Jan heeft een specialisatie ontwikkeld in tweetal branches. Op de eerste plaats betreft dit de bouw in de volle breedte. Jan is lid van de Lighthouseclub, een netwerk van personen die allen op de een of andere manier bij het bouwproces zijn betrokken. De tweede specialisatie betreft instellingen op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied. Jan is erg maatschappelijk betrokken en vervult diverse bestuursfuncties bij maatschappelijke instellingen. In zijn vrije tijd is hij een fervent hardloper en vindt hij het leuk te tuinieren en te golfen.

Jan-Pieter Gommers

Jan-Pieter Gommers (1964) is vanaf mei 2011 werkzaam bij De Beer. Jan-Pieter heeft in Vught het atheneum doorlopen, vervolgens studeerde hij aan de HEAO in ’s-Hertogenbosch en rondde hij in 1991 de NIVRA opleiding tot registeraccountant af. Van 1986 tot 1996 heeft Jan-Pieter ervaring opgedaan bij een van de Big Four kantoren, waarvan 3 jaar op Curaçao. Vervolgens is hij tot 2005 vennoot geweest bij een regionaal accountantskantoor. De afgelopen jaren heeft Jan-Pieter zich vooral bezig gehouden met detachering- en investeringsactiviteiten. Bij De Beer houdt hij zich met name bezig met het bedienen van grotere MKB bedrijven en het verder uitbouwen van de corporate finance activiteiten. Jan-Pieter is daarnaast gespecialiseerd in de automotive en vastgoedsector. In zijn vrije tijd is hij een fervent sporter, onder andere tennis, hardlopen, golf en skiën.

Olaf Huls

Olaf Huls (1970) is per 1 januari 2012 toegetreden tot de directie van De Beer Accountants & Belastingadviseurs. Olaf is na zijn studie strategisch marketing management aan de Universiteit van Tilburg afgestudeerd in accountancy (RA) aan de Universiteit van Amsterdam.
Na een eerder dienstverband van 10 jaar bij een accountancy- en belastingadvieskantoor is Olaf sinds 2009 verbonden aan De Beer als registeraccountant en relatiebeheerder accountancy. Naast zijn werkzaamheden als controlerend accountant heeft hij brede ervaring, opgedaan in het adviseren van MKB-ondernemers. Olaf is werkzaam in Oisterwijk, waar hij zich onder andere richt op de verdere uitbouw van ons kantoor. Olaf is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij woont in Hilvarenbeek.

Hans Belterman

Hans Belterman (1969) is geboren en getogen in Tilburg en heeft accountancy gestudeerd aan de HEAO in Breda. Na zijn opleiding is hij in 1994 zijn loopbaan bij De Beer begonnen. Hans heeft zich in al die jaren een groot aantal facetten van het accountantsberoep eigen gemaakt.
Als directeur is Hans mede verantwoordelijk voor de samenstel- en adviespraktijk en besteedt hij een aanzienlijk deel van zijn tijd aan het directe contact met cliënten. Een klankbord- en adviesrol waarin Hans zich thuis voelt.
Hans is getrouwd met Fabienne en heeft twee kinderen, Midas en Benne. Als er naast het drukke gezinsleven nog tijd overblijft stapt hij graag op de mountainbike of gaat hij squashen. Bovenal wil deze echte Kruik geen wedstrijd missen van zijn Willem II.

Frans van Baast

Frans van Baast (1972) is sinds de aansluiting van Accolade directielid. Frans heeft een schat aan ervaring binnen het accountantsvak. Reeds op 27-jarige leeftijd trad hij toe tot de maatschap van Accolade. Frans zijn passie ligt in de advisering van familie en bedrijf op zowel fiscaal als financieel gebied zowel over dagelijkse als ook strategische vraagstukken.
Frans brengt graag tijd door met zijn vrouw Carmen en hun drie kinderen, die alle drie meer dan gemiddeld intensief bezig zijn met hun sport. Daardoor hoeft Frans zich in zijn vrije tijd ook zeker niet te vervelen en ondersteunt hij de betrokken verenigingen waar mogelijk.

Twan Maton

Twan is na de aansluiting van EMO het jongste directielid. Hij brengt veel ervaring met zich mee, want hij was bijvoorbeeld pas 27 jaar toen hij in 1998 in dienst kwam van EMO. In zijn privéleven brengt hij graag tijd door met zijn vrouw Jacqueline en hun twee dochters Sanne en Femke. Ze gaan graag samen op vakantie. “Ook dan ben ik graag actief. Thuis duik ik twee keer in de week – voordat ik naar kantoor ga – het zwembad in. Daarnaast sla ik graag een balletje op de golfbaan en ben ik een trouwe supporter van PSV. Ontspannen en bewegen zorgt ervoor dat ik ruimte houd in mijn hoofd om lekker te kunnen werken. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met De Beer dat plezier alleen maar zal vergroten. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst.”