info@debeer.nl
(013)-211 64 00

Actueel

Mkb-ondernemers trekken opgaande lijn overtuigend door!

///
Comment0

fd-sra-branche-in-zichtMisschien heeft u in het Financieel Dagblad van 17 mei jongstleden deze mooie kop gelezen. In het artikel besteedt het FD uitgebreid aandacht aan het SRA-sectorrapport ‘Branches in Zicht 2016’. Het SRA is de organisatie van samenwerkende accountantskantoren waar De Beer deel van uitmaakt. Het SRA rapport brengt de harde cijfers van de Nederlandse mkb-ondernemer in kaart. Per branche worden de huidige gang van zaken en de verwachtingen weergegeven. Bijgaand vindt u het integrale rapport, gratis voor u toegankelijk. In de toekomst zal het onderliggende systeem gebruikt gaan worden om u desgewenst van vergelijkende cijfers in uw branche te voorzien. Wij berichten u zodra dit systeem in de diverse branches beschikbaar is.

Open hier het rapport in PDF: FD-sra-branches-in-zicht

Leave a Reply