info@debeer.nl
(013)-211 64 00

Actueel

Wilt ú zaken gaan doen in Duitsland? Vraag dan een kennisvoucher aan!

///
Comment0

Bent u actief over de landsgrenzen heen of wilt u weten welke mogelijkheden internationaal ondernemen voor u biedt? Vraag dan een RVO kennisvoucher aan en ontvang 50% tegemoetkoming in de kosten bij inhuur van een fiscalist of internationaal jurist. Met deze voucher krijgt u een vergoeding tot maximaal € 2.500 exclusief btw.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken helpt met deze regeling ondernemingen om hun positie op de buitenlandse markt te verbeteren. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (rvo.nl) voert de regeling uit.

U kunt bijvoorbeeld een kennisvoucher aanvragen voor:

  • opzetten van een buitenlandse entiteit
  • advies over belastingtarieven en (voorkomen van) dubbele belastingheffing
  • beoordeling van bestaande contracten of het opstellen van nieuwe contracten
  • gebruik van algemene voorwaarden bij exporttransacties
  • registratie van een merk

Voor wie?

De kennisvoucher is voor Nederlandse mkb-ondernemingen die ofwel zich oriënteren op een buitenlandse markt danwel daar al gestart zijn en hun activiteit willen uitbreiden.

Met de ‘mkb-toets’ op rvo.nl kunt u zelf al een inschatting maken of uw organisatie geldt als een mkb-onderneming voor deze regeling. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij De Beer.

Leave a Reply