info@debeer.nl
(013)-211 64 00

Actueel

Voorbeeldbrief NOW voor werkgevers

//
Posted By
/
Comment0

Vanwege de uitbraak van het coronavirus komt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) met een nieuwe regeling, de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud.

De NOW is bedoeld om werkgevers die te maken hebben met omzetverlies te compenseren. Hierdoor kunnen werkgevers hun werknemers met een vast en met een flexibel contract doorbetalen.

Het is belangrijk om werknemers gedurende deze turbulente tijd goed en tijdig te informeren over actuele ontwikkelingen zoals de NOW. Daarom is voor u een brief opgesteld die u kunt gebruiken om werknemers te informeren over deze nieuwe tijdelijke noodmaatregel. U kunt de brief hieronder downloaden.

We verwachten u snel meer duidelijkheid te kunnen geven over de inhoud van de NOW. Het kabinet heeft laten weten uiterlijk 31 maart met meer inhoudelijke informatie te komen. Uiteraard houden wij u te zijner tijd op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

Leave a Reply