info@debeer.nl
(013)-211 64 00

Actueel

Voor de aanvraag van de NOW heeft het UWV straks uw aangifte loonheffing nodig. Zorg dus dat u die aangifte naar de Belastingdienst stuurt.

//
Posted By
/
Comment0

Op korte termijn komen er meer details beschikbaar over de aanvraag en inhoud van de NOW. Wel is inmiddels duidelijk dat u voor de aanvraag straks geen eHerkenning of andere vorm van authenticatie en autorisatie nodig heeft. Aanvragen doet u met uw loonheffingennummer. Op fraude wordt gecontroleerd.

Aangifte loonheffing

Let op: heeft u uw aangifte loonheffing nog niet verstuurd naar de Belastingdienst? Doe dit dan snel, want het UWV heeft die gegevens straks nodig voor de NOW-aanvraag. De Belastingdienst roept ondernemers op dit op korte termijn te regelen. De Belastingdienst hoopt dat u de aangifte loonheffingen op tijd kan doen. Mocht dat echt niet lukken, vraag dan uitstel aan voor het doen van aangifte.

Leave a Reply