info@debeer.nl
(013)-211 64 00

Actueel

Hoe investeren we ons uit de crisis?

///
Comment0

De economie van 2020 staat in het teken van de coronacrisis. Verminderde winstgevendheid, uitdagingen in de wereldhandel, onzekerheid door Brexit en verkiezingen in de VS en veel nieuwe wetgeving; het bedrijfsleven heeft veel te verduren momenteel. Steunmaatregelen trachten de economische schade beperken, maar de effecten blijven immens. Wat is het gevolg voor onze economische groei en de aanpak voor volgend jaar?

In bijgaande samenvatting wordt ingegaan op de gistermiddag gepresenteerde plannen op Prinsjesdag 2020. Binnenkort vindt u in ons derde Beerbericht van dit jaar een nadere duiding van de plannen die we in detail voor u gaan volgen en in de tussentijd kunt u vanzelfsprekend altijd terecht bij uw vaste adviseur bij De Beer.

Leave a Reply