Beerbericht april 2024

Beerbericht

Bekijk hier alle uitgebreide artikelen van het Beerbericht (editie april 2024).

Partners van De Beer en van Zero CO2 tijdens de onboarding van De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Beerbericht april 2024

Met veel plezier presenteren wij u de nieuwste editie van het Beerbericht van De Beer Accountants & Belastingadviseurs. Een uitgave vol inspiratie, tips, inspirerende verhalen en belangrijke updates binnen ons vakgebied. Deze editie is nu gemakkelijk online te bekijken.

Eric Horvat in de studio van Dtv Nieuws.
Beerbericht

Dtv Nieuws: verbinding maken in een gefragmenteerde samenleving

De nieuwe mediawet staat in de steigers. Vanaf 1 januari 2027 gaan de 240 Nederlandse lokale omroepen over in 80 streekomroepen. Eric Horvath, directeur-bestuurder van Dtv Nieuws, werkte mee aan de totstandkoming van de wet. Hij vertelt over het veranderde medialandschap en de uitdagingen voor Dtv Nieuws en andere de lokale omroepen in Nederland.

Read More »
Mariëlle Timmermans met een glimp van haar collectie alcoholvrije wijnen.
Beerbericht

Amavine: een nieuwe kijk op alcoholvrij

Het verhaal van Mariëlle Timmermans is een mix van veerkracht en gedrevenheid. Van anesthesiemedewerker naar marketingmanager en nu de drijvende kracht achter Amavine, haar eigen onderneming in alcoholvrije dranken.

Read More »
Partner De Beer Accountants & Belastingadviseurs aan de telefoon.
Beerbericht

De Beer versterkt internationaal met Kreston Global

De Beer Accountants & Belastingadviseurs heeft een belangrijke nieuwe stap gezet door zich aan te sluiten bij het Kreston-netwerk. Met meer dan 27.000 professionals in 160 onafhankelijke kantoren wereldwijd, is Kreston Global toegewijd aan het bevorderen van internationaal zakelijk succes.

Read More »