info@debeer.nl
(013)-211 64 00
De Beer HR Services
Een nieuwe kracht van
Samen uw toekomstdromen realiseren
Dat is de kracht van

“Ik geloof in oprechte aandacht voor de ondernemer en zijn bedrijf”

Een nieuwe dienst, een nieuw gezicht. Voordat we u gaan adviseren en ondersteunen op HR gebied misstaat een korte persoonlijke introductie niet.  

Ik geloof in oprechte aandacht voor u als ondernemer en uw bedrijf. Achter iedere ondernemer schuilt een verhaal. Het verhaal van uw bedrijf, uw trots. Welke offers heeft u moeten brengen? Door welke diepe dalen bent u  gegaan? Welke toekomstdroom heeft u in uw hoofd? Ik vind dit verhaal belangrijk. Niet alleen om goed te kunnen adviseren maar ook om de visie op uw personeelsbeleid te kunnen begrijpen.

Ik vind het belangrijk dat we organisaties met een advies, actie of interventie vandaag sterker maken dan gisteren. Want ik weet uit ervaring hoe ontzettend lastig het is om als ondernemer adequaat te reageren op een steeds veranderende omgeving. Nieuwe technologieën, veranderingen in de maatschappelijke context, wijzigende wet- en regelgeving, allemaal zaken waar u als ondernemer geen invloed op heeft maar wel wat mee moet.

Vanuit mijn ervaring binnen het MKB in combinatie met een achtergrond in HRM en bedrijfskunde adviseer ik ondernemers hoe om te gaan met die veranderende omgeving in relatie tot personeel. Hoe komt u als ondernemer aan de juiste mensen en hoe behoudt u ze? Hoe zorgt u ervoor dat ze optimaal presteren en zichzelf blijven ontwikkelen? Aandacht voor HR helpt doelen te bereiken en goede medewerkers te binden, motiveren, ontwikkelen en behouden. Het maakt inzichtelijk waar kosten bespaard kunnen worden en waar het rendement kan worden verhoogd. Iets wat voor u als ondernemer als muziek in de oren zou moeten klinken.

Om u op weg te helpen krijgen de sociale media een belangrijke plek binnen De Beer HR Services. Ik ga u via deze weg helpen uw organisatie stap voor stap sterker te maken op personeelsgebied.

Klik op onderstaande buttons om de social media pagina’s te volgen:

    

 

Ik ben benieuwd naar uw verhaal.

Gijs Outmaijer