info@debeer.nl
(013)-211 64 00
De Beer HR Services
Een nieuwe kracht van
Samen uw toekomstdromen realiseren
Dat is de kracht van

HR Helpdesk

De helpdesk van het HR Abonnement biedt u ondersteuning bij HR gerelateerde vragen om zodoende te bepalen wat u moet doen en of u een probleem hebt waarvoor verdere deskundige begeleiding gewenst of noodzakelijk is. Wij bieden deze service aan, omdat wij u natuurlijk graag onze diensten aanbieden als deskundige begeleiding inderdaad gewenst of noodzakelijk is. We schakelen snel zodat u ook snel weer verder kunt met belangrijkere zaken.

 

 

"Met de helpdesk uit het HR Abbonnement bent u verzekerd van snelle, praktische antwoorden op eerstelijns HR vragen. "

 

Vraag hier een HR Abonnement aan!

Spelregels

  • Het gaat hier om vragen die in een kort tijdsbestek (telefonisch of per e-mail) kunnen worden beantwoord. Indien voorafgaande dossierstudie is vereist, dan valt dit niet onder “gratis” Omtrent eenzelfde casus kan eenmaal de helpdesk worden geraadpleegd.
  • De helpdesk biedt u de mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen over wat u in een bepaalde situatie moet/kunt doen en of u in die situatie deskundige hulp nodig hebt. Vragen met een complexer karakter vallen niet onder het abonnement. Daarbij kan gedacht worden aan vragen over het toepassen van een cao en vragen waarvoor verder onderzoek vereist is.
  • Een schriftelijke terugkoppeling op de vraag is in de regel niet bij het abonnement inbegrepen. Het is in overleg zeker mogelijk een schriftelijke terugkoppeling te verstrekken. Bij de beantwoording van een vraag waarbij de nuances van belang (kunnen) zijn, zal uw contactpersoon aangeven de voorkeur te geven aan een schriftelijke terugkoppeling. Hiervoor wordt het reguliere uurtarief in rekening gebracht.
  • Wanneer geen van onze specialisten direct telefonisch beschikbaar is, kunt u uw contactgegevens achterlaten. U wordt vervolgens zo snel mogelijk teruggebeld.
  • De helpdesk van een HR Abonnement van De Beer HR Services is bereikbaar op kantoordagen van 09.00u tot 17.00u.

Voor meer informatie neem contact op met:

Gijs Outmaijer 

06 – 141 000 77
g.outmaijer@debeer.nl