info@debeer.nl
(013)-211 64 00
De Beer HR Services
Een nieuwe kracht van
Samen uw toekomstdromen realiseren
Dat is de kracht van

HR Interim

De Beer HR Services biedt interim-oplossingen aan voor tijdelijke plaatsing van een HR-professional binnen uw organisatie. Het kan gebeuren dat door ziekte of zwangerschap uw HR professional enige tijd afwezig is of dat een situatie vraagt om tijdelijke HR kennis en/of expertise. Uw organisatie is te klein om iemand in dienst te nemen maar u ziet wel de noodzaak van een HR specialist die flexibel inzetbaar is en samen met u bouwt aan een gedegen HR organisatie. Deze HR specialist kan ingeschakeld worden om operationele, lopende zaken op te pakken maar kan ook worden ingezet om op beleidsmatig niveau HR beleid op te zetten zodat bedrijfsdoelstellingen kunnen worden gerealiseerd.

 

"De Beer HR Services staat garant voor een kundige tijdige oplossing zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de voortgang en ontwikkeling van uw HR zaken."

 

Maak een afspraak

 

 

Mogelijke interim oplossingen

Ziekte & Zwangerschap

Uw eigen HR professional is wegens ziekte of zwangerschap tijdelijk of misschien wel voor langere tijd afwezig. U vindt het belangrijk dat de HR zaken niet stagneren en dat er een tijdelijke vervanger wordt aangesteld. De samenwerking met deze vervanger kunt u op ieder gewenst moment stopzetten zodat u geen extra kosten maakt wanneer u werknemer weer is hersteld.

Extra handen

U en uw organisatie komen om in het werk. Door de enorme drukte blijven projecten liggen wordt iedereen geleefd door de waan van de dag. Tijdelijke ondersteuning kan dan een oplossing zijn. Denk aan het uitvoeren van HR projecten of simpelweg extra handjes op de HR afdeling zodat er tijd over blijft om bezig te zijn met de écht belangrijke zaken.

Overbrugging

Uw organisatie groeit en de komst van een HR professional is wenselijk. Parttime iemand aannemen vindt u nog een te groot risico. U wilt namelijk niet meteen vastzitten een aantal contracturen. Daarnaast bent u nieuwsgierig naar de toegevoegde waarde alvorens u een contract aanbiedt. Door te kiezen voor een flexibele oplossing speelt u op safe.

Voor meer informatie neem contact op met:

Gijs Outmaijer 

06 – 141 000 77
g.outmaijer@debeer.nl