info@debeer.nl
(013)-211 64 00
De Beer HR Services
Een nieuwe kracht van
Samen uw toekomstdromen realiseren
Dat is de kracht van

HR Scan

U wilt investeren in HR. Als eerste stap maken onze specialisten een scan van uw organisatie. We zoomen in op de personele kant en brengen risico’s en kansen in kaart, zodat u zich kunt ontwikkelen tot goede en aantrekkelijke werkgever. Daarmee leert u goed omgaan met disfunctionerende en zieke medewerkers, bent u goed voorbereid op het aannemen van de juiste medewerkers, lost u arbeidsconflicten snel en efficiënt op én creëert u een team dat lekker draait en goed presteert. Na de eerste scan voeren we een jaarlijkse APK uit, waarbij we snel en goed de status van uw HR organisatie checken. Zo kunt u gericht bijsturen waar nodig. 

 

"Volledige controle en overzicht op de HR organisatie. De HR scan geeft u rust en ruimte om te ondernemen."

 

Vraag hier de HR Scan aan!

 

 

Hoe werkt de HR Scan?


Inventarisatie

Stap 133%

We starten met een inventarisatie van de situatie. U ontvangt een online vragenlijst waarmee we de huidige situatie in kaart kunnen brengen. Tevens bekijken we alle voorhanden informatie over uw organisatie die reeds bij De Beer bekend is. Denk aan personeels- en salarisgegevens en financiële gegevens. Zo krijgen we een compleet beeld van de huidige situatie en kunnen we door naar stap 2.


Diagnose

Stap 266%

Tijdens de diagnosefase gaan we met u in gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer één uur en vindt plaats bij u op locatie. We gaan met u in gesprek over de inventarisatie die bij stap één is gemaakt. We verifiëren, we kijken naar de toekomst en kijken vooral naar de behoefte en prioriteiten voor uw organisatie. Op basis van dit gesprek kan een een oordeel worden gevormd over de huidige staat van uw HR organisatie.


Rapport

Stap 3100%

De laatste stap die we zetten is het opstellen van een rapport. We laten u in dit rapport zien hoe uw organisatie ervoor staat op HR gebied. We brengen risico’s in kaart en geven er prioriteit aan mee. Zo ziet u waar kansen liggen maar ook waar u moet ingrijpen. Vervolgens komen we jaarlijks terug voor een APK. Zo bent en blijft u verzekerd van een stabiele HR organisatie.

"De parameters in het rapport laten zien waar uw organisatie risico loopt."

Wat kost het?

Klanten met HR abonnement

Gratis

Klanten zonder HR abonnement

€ 199,- excl btw

Niet klanten van De Beer

€ 499,- excl. btw

Voor meer informatie neem contact op met:

Gijs Outmaijer 

06 – 141 000 77
g.outmaijer@debeer.nl