info@debeer.nl
(013)-211 64 00
De Beer HR Services
Een nieuwe kracht van
Samen uw toekomstdromen realiseren
Dat is de kracht van

HR Services Loket

De Beer Accountants en Belastingadviseurs is voor u als ondernemer graag een gedegen adviespartner in de volle breedte van het HR werkveld. De personeels- en salarisadministratie is de basis en behoeft de juiste aandacht. Wij helpen u graag optimaal gebruik te maken van Loket zodat u optimaal wordt ontzorgd bij uw personeels- en salarisadministratie.

 

Weten wat De Beer HR Services
voor u kan betekenen?

Heeft u vragen?
Of wilt u graag meer weten?
Neem dan contact op met onze HR consultant Gijs Outmaijer
06 – 141 000 77
g.outmaijer@debeer.nl

 

 


VERLOFREGISTRATIE
Neem afscheid van verlofverzoeken via e-mail of losse briefjes. Met het verlof in Loket.nl hebben je werknemers altijd inzicht in hun actuele verlofsaldo en kunnen ze eenvoudig online een verlofaanvraag indienen. Als leidinggevende kun je de aanvragen met behulp van een overzichtelijke verlofkalender goedkeuren of afwijzen. Met die verlofkalender heb je namelijk altijd inzicht in de bezetting van je afdeling. Na het goedkeuren van een aanvraag wordt automatisch het eerst aflopende verlofsoort afgeschreven.

 


WERKNEMERSLOKET
Het Werknemerloket zorgt voor een efficiënte communicatie met je werknemers door processen en documenten te digitaliseren. Met een eigen inlog kunnen werknemers eenvoudig bij al hun persoonlijke gegevens. Van het downloaden van loonstroken tot het indienen van een verlofaanvraag en het raadplegen van het actuele verlofsaldo. Met het Werknemerloket maak je jouw werknemers zelfredzamer en verklein je administratieve lasten.

 

 


DIGITALE PERSONEELSDOSSIERS
Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van het personeelsdossier van werknemers. De hoeveelheid van documenten maakt het soms moeilijk om het overzicht te bewaren. Daarnaast is het belangrijk om de privacy van persoonsgegevens niet uit het oog te verliezen. Met digitale dossiers in Loket.nl beheer je alles op één digitale plaats, kun je er zeker van zijn dat je voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en dat de beveiliging van documenten gewaarborgd is.

 

 


SALARISCHECKER
Hoeveel moet een nieuwe werknemer verdienen? En verdienen je huidige werknemers marktconform? Om dit soort veelvoorkomende vragen te beantwoorden, heeft Loket.nl de Salarischecker geïntegreerd in de applicatie. Hiermee wordt het voor jou snel duidelijk wat het gemiddelde, minimum en maximum salaris is van verschillende functies.

 

 


DECLARATIES
De tijd en moeite die het kost om declaratieformulieren in te vullen, bonnetjes en vervoersbewijzen te bewaren en overuren bij te houden zijn overbodig. Online declareren in Loket.nl maakt het een stuk gemakkelijker. Heeft een werknemer bijvoorbeeld geluncht buiten de deur? Dan kan het bonnetje worden gedeclareerd door er een foto van te maken en toe te voegen aan de declaratie in het Werknemerloket. Na goedkeuring van de declaratie wordt het direct meegenomen in de salarisverwerking.

 

 


HR-DASHBOARD
Met het HR-dashboard heb je als werkgever direct inzicht in de belangrijkste KPI’s op het gebied van salaris en HR. Voor veel bedrijven zijn personeelskosten de grootste kostenpost, maar ontbreekt het juist aan een goed inzicht. Het HR-dashboard is een overzichtelijke tool waarin alle belangrijke KPI’s op dit vlak samenkomen. Denk aan informatie rondom de loonkosten, de waarde van het openstaande verlof, maak ook kort, middel en lang ziekteverzuim.