info@debeer.nl
(013)-211 64 00
De Beer HR Services
Een nieuwe kracht van
Samen uw toekomstdromen realiseren
Dat is de kracht van

Personeels- en salarisadministratie

Mogen wij u voorstellen: DeBeerOnline Salaris. Onze online dienstverlening voor uw personeels- en salarisadministratie waarbij ú bepaalt hoe u het wilt hebben. Wat u in eigen huis doet en wat u aan ons uitbesteedt. We hanteren verschillende scenario’s waaruit u een keuze kunt maken. Daarmee zijn de werkafspraken tussen u en ons duidelijk. Evenals de kosten die daarmee gemoeid zijn. We hanteren vaste prijzen per loonstrook. Dus weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

"Passend bij de eigentijdse behoefte van ondernemers, die zich vooral willen focussen op hun core business."

 

Vraag hier uw offerte aan

Jij/Wij scenario's van De Beer

De Beer levert software

U bent zelf volledig verantwoordelijk voor uw salarisadministratie, van mutatie tot aangifte. U maakt gebruik van onze software en wij beheren de salarisinstellingen voor u.

De Beer controleert

U voert de mutaties in en wij controleren. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw hele salarisadministratie en verzorgen het resterende deel van de salarisverwerking tot en met de afdracht.

De Beer signaleert

U bent zelf verantwoordelijk voor uw salarisadministratie, maar u vertrouwt op onze maandelijkse signalering van bijzonderheden van uw salarisverwerking. U verzorgt zelf de salarisverwerking tot en met de afdracht.

De Beer regelt alles

Wij verzorgen van het begin tot het eind uw gehele salarisadministratie, inclusief het verzamelen en invoeren van uw mutaties. U kunt volledig op ons rekenen!

Aanvullende HR modules

Verlofmodule

In deze module kunt u online de verlofaanvragen en het verlof van al uw werknemers regelen.

De kosten per werknemer per jaar zijn € 10,00

Module ziekteverzuim

Hierin kunt u online uw complete ziekteverzuimadministratie bijhouden.

De kosten per werknemer per jaar zijn €5,00

Module dossiervorming

Met deze module kunt u per werknemer een digitaal dossier bijhouden. In het dossier kunt u documenten opslaan voorzien van datum, categorie, kenmerk en korte omschrijving. Bijvoorbeeld het arbeidscontract, pensioenbrief, verklaring geen privé-gebruik auto, kopie identiteitsbewijs, pasfoto. Met deze module kunt u ook werkgeversdocumenten archiveren.

De kosten per werknemer per jaar zijn € 2,50

Module presteren

Hierin kunt u online de prestaties (beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken) van uw werknemers registreren.

De kosten per werknemer per jaar zijn €5,00

Waarom DeBeerOnline Personeels- en salarisadministratie?

65 jaar

Al ruim 65 jaar staat de naam De Beer voor kwaliteit en betrokkenheid. Wij zijn al 65 jaar net als u, MKB-ondernemer die het beste wil voor haar klanten en medewerkers. Wij begrijpen uw taal en denken met u mee.

Verrassing

Als je niet precies weet wat je krijgt, kan het je duur komen te staan. Wij hanteren daarom een vaste prijs per loonstrook en een glashelder overzicht van wat u krijgt voor die prijs. Zo voorkomen wij onaangename verrassingen.

Tijd over

Tijd overhouden om te doen waar u goed in bent. Met de gehele of gedeeltelijke uitbesteding van uw salarisadministratie aan ons, doen wij voor u waar wij goed in zijn. Met onze goede zorg regelen wij uw overgedragen zaken. U houdt dan tijd over!

Up-to-date

Altijd up-to-date, dat is ons streven. Wij volgen continu de ontwikkelingen op ons vakgebied en vertalen dit direct naar onze dienstverlening. Wij staan garant voor onze deskundigheid. U kunt op ons vertrouwen!

2.000

Ruim 2.000 klanten gingen u voor! Ze komen uit bijna alle branches en ze verschillen qua omvang van klein tot middelgroot. Zij hebben allemaal gekozen voor slagkracht en daadkracht. Zij kozen voor ons.

Besparing

Beginnen kost niets, wij nemen de volledige kosten van de inrichting van de DeBeerOnline Salaris voor onze rekening. Zo bespaart u direct al 500 euro. En u kiest zelf voor de hoeveelheid verantwoordelijkheid die u wilt nemen en daarmee voor de prijs.

Voor meer informatie neem contact op met:

Gijs Outmaijer 

06 – 141 000 77
g.outmaijer@debeer.nl