info@debeer.nl
(013)-211 64 00
De Beer HR Services
Een nieuwe kracht van
Samen uw toekomstdromen realiseren
Dat is de kracht van

Investeer in het belangrijkste kapitaal van uw onderneming!

De Beer Accountants en Belastingadviseurs is voor u als ondernemer graag een gedegen sparringpartner in de volle breedte. Personeel heeft daarin -net als financiën- een prominente rol. Daarom bieden we naast onze financiële dienstverlening ook een compleet HR-pakket. Het pakket is zo ingericht dat het kan worden afgestemd op uw behoeften. Van oplossingen voor de loonadministratie tot volledige outsourcing van de HR functie. Van volledig uitbesteden tot eerstelijns advies.

“De Beer HR Services ondersteunt en adviseert werkgevers bij het in dienst nemen, hebben en houden van personeel.”


Personeels- en salarisadministratie

Uw personeels- en salarisadministratie in professionele handen? Zeker weten dat binnen een online omgeving uw administratie voor uw medewerkers optimaal geregeld is? Van salaris tot verlof. Van personeelsdossier tot verzuimregistratie.

Meer informatie


HR Advies

De Beer HR Services ondersteunt en adviseert u als ondernemer bij personele en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Zo zorgen we samen voor optimaal presterende medewerkers, goed lopende juridische zaken en een hoger rendement.

Meer informatie


HR Abonnement

Flexibele HR ondersteuning voor €24,95 per maand

Om uw HR zaken op orde te hebben heeft De Beer HR Services het HR Abonnement ontwikkeld. Zie het HR Abonnement als uw eigen HR afdeling op afstand. Het abonnement is bedoeld om u te voorzien van alles wat u op HR gebied nodig heeft qua kennis, modellen, ondersteuning en assistentie. Op die manier zorgt u voor optimaal presterende medewerkers, goed lopende juridische zaken en een hoger rendement. Lees meer……

Direct afsluiten