Internationaal

De Beer België Desk

Maak ook in België gebruik van de expertise van De Beer Accountants & Belastingadviseurs.

De kracht van De Beer Internationaal

De Beer is gevestigd dicht bij de Belgische grens. Daarmee vormen wij een uitstekende partner voor internationaal georiënteerde ondernemingen en voor ondernemers die zaken doen met België. Zo staan wij u graag bij bij het opzetten van een Belgische vestiging of uw emigratie of remigratie. Denk verder aan het gunstig regelen van een salary split, de sociale verzekeringen en de auto van de zaak. Ook alle andere aspecten van zakendoen in België of met Belgische partners zijn bij ons in goede handen.

Bij grensoverschrijdende trajecten waar verschillende Europese regels en verdragen een rol spelen, werken wij nauw samen met onze internationale partner VGD. VGD is van oorsprong Belgisch en heeft kantoren in verschillende Europese landen. Qua cultuur en werkwijze passen De Beer en VGD prima bij elkaar. Niet alleen richt onze België desk zich op Nederlandse bedrijven die zakendoen met België, ook als u als Belgisch bedrijf overweegt om in Nederland te vestigen zijn wij graag uw partner. Als u zich op de Nederlandse markt begeeft krijgt u ondanks de Europese eenwording, te maken met allerlei specifieke regelgeving. Laat u daarom adviseren door een adviseur die goed ingevoerd is in op wat op u afkomt bij het zakendoen in Nederland en die goede contacten met Belgische adviseurs heeft.

Doing Business In The Netherlands 2023 | De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Whitepaper Doing Business In The Netherlands

Benieuwd naar alle ins en outs met betrekking tot ondernemen in Nederland? Download dan ons gratis PDF-bestand waarin alles duidelijk op een rij gezet is. Dit bestand is beschikbaar in het Engels en Duits.

Contact

Stuur ons een bericht

Contact

Kantoor Tilburg

Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
T +31 (0)13 211 64 00

Kantoor Baarle-Nassau

Nieuwstraat 10a
5111 CW Baarle-Nassau
T +31 (0)13 211 64 00

Algemeen postadres

Postbus 4051
5004 JB Tilburg

info@debeer.nl

Externe accountant met partnerambities

De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg is op zoek naar een daadkrachtige Externe Accountant (Audit) die zin heeft om mee te bouwen aan de groeiende Audit praktijk én de ambitie heeft om op korte termijn door te groeien naar partner. Ga jij deze uitdaging aan bij De Beer?

Klik hier voor de vacature.