Internationaal

De Beer Centraal- en Oost Europa (CEE) Desk

Maak ook in Centraal- en Oost Europa gebruik van de expertise van De Beer Accountants & Belastingadviseurs.

De kracht van De Beer International

De Beer is gevestigd in de logistieke hub Tilburg en beschikt al lang over een goed internationaal netwerk. Daarmee vormen wij een uitstekende partner voor internationaal georiënteerde ondernemingen en voor ondernemers die zaken doen met Centraal- en Oost-Europa. Zo staan wij u graag bij, bij het opzetten van een buitenlandse vestigingen in deze regio of samenwerking met een handelspartners daar.

Bij grensoverschrijdende trajecten waar verschillende Europese regels en verdragen een rol spelen, werken wij nauw samen met onze internationale partner VGD. VGD is al decennia geworteld in Centraal- en Oost-Europa en heeft kantoren in verschillende Europese landen, waaronder Polen, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Bulgarije en Rusland. Qua cultuur en werkwijze passen De Beer en VGD prima bij elkaar en zo kunnen wij u uitstekend ondersteunen bij uw internationale activiteiten. Niet alleen richt onze CEE desk zich op Nederlandse bedrijven die zaken doen in CEE, ook als u als bedrijf in Centraal en Oost-Europa overweegt om u in Nederland te vestigen zijn wij graag uw partner. Als u zich op de Nederlandse markt begeeft krijgt u ondanks de Europese eenwording, te maken met allerlei specifieke regelgeving. Laat u daarom adviseren door een adviseur die goed ingevoerd is in op wat u afkomt bij het zakendoen in Nederland.

Doing Business In The Netherlands 2023 | De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Whitepaper Doing Business In The Netherlands

Benieuwd naar alle ins en outs met betrekking tot ondernemen in Nederland? Download dan ons gratis PDF-bestand waarin alles duidelijk op een rij gezet is. Dit bestand is beschikbaar in het Engels en Duits.

Contact

Stuur ons een bericht

Contact

Kantoor Tilburg

Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
T +31 (0)13 211 64 00

Kantoor Baarle-Nassau

Nieuwstraat 10a
5111 CW Baarle-Nassau
T +31 (0)13 211 64 00

Algemeen postadres

Postbus 4051
5004 JB Tilburg

info@debeer.nl

Externe accountant met partnerambities

De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg is op zoek naar een daadkrachtige Externe Accountant (Audit) die zin heeft om mee te bouwen aan de groeiende Audit praktijk én de ambitie heeft om op korte termijn door te groeien naar partner. Ga jij deze uitdaging aan bij De Beer?

Klik hier voor de vacature.