Internationaal

De Beer Duitsland Desk

Maak ook in Duitsland gebruik van de expertise van De Beer Accountants & Belastingadviseurs.

De kracht van De Beer International

De Beer is gevestigd in de logistieke hub Tilburg en beschikt al lang over een goed internationaal netwerk. Daarmee vormen wij een uitstekende partner voor internationaal georiënteerde ondernemingen en voor ondernemers die zaken doen met Duitsland. Zo staan wij u graag bij, bij het opzetten van een Duitse vestiging of samenwerking met een Duitse partner.

Bij grensoverschrijdende trajecten waar verschillende Europese regels en verdragen een rol spelen, werken wij nauw samen met onze internationale partner DHPG, de Duitse partner in ons VGD-netwerk. VGD heeft kantoren in verschillende Europese landen. Qua cultuur en werkwijze passen De Beer, VGD en DHPG prima bij elkaar en zo kunnen wij u uitstekend ondersteunen bij uw internationale activiteiten. Niet alleen richt onze Duitsland desk zich op Nederlandse bedrijven die zakendoen met Duitsland, ook als u als Duits bedrijf overweegt om u in Nederland te vestigen zijn wij graag uw partner. Als u zich op de Nederlandse markt begeeft krijgt u ondanks de Europese eenwording, te maken met allerlei specifieke regelgeving. Denk aan salary split, sociale verzekeringen en de auto van de zaak. Laat u daarom adviseren door een adviseur die goed ingevoerd is in op wat u afkomt bij het zakendoen in Nederland.

Doing Business In The Netherlands 2023 | De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Whitepaper Doing Business In The Netherlands

Benieuwd naar alle ins en outs met betrekking tot ondernemen in Nederland? Download dan ons gratis PDF-bestand waarin alles duidelijk op een rij gezet is. Dit bestand is beschikbaar in het Engels en Duits.

Contact

Stuur ons een bericht

Contact

Kantoor Tilburg

Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
T +31 (0)13 211 64 00

Kantoor Baarle-Nassau

Nieuwstraat 10a
5111 CW Baarle-Nassau
T +31 (0)13 211 64 00

Algemeen postadres

Postbus 4051
5004 JB Tilburg

info@debeer.nl