info@debeer.nl
(013)-211 64 00

International

VGD

Voor grensoverschrijdende accountancy- en fiscale vraagstukken werken we nauw samen binnen het VGD-netwerk. Dit alles om voor u als cliënt tot een optimaal resultaat te komen.

Bij het betreden van een nieuwe markt komt heel wat kijken. Belangrijk daarbij is dat u de juiste informatie heeft. Wij en onze partners in ons internationale netwerk helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over zakendoen en samenwerken in Nederland én in het buitenland. Ook de volledige implementatie verzorgen wij graag voor u. Kansen benutten en internationale ambities realiseren, daar is de ondersteuning van ons internationale netwerk op gericht.

VGD International

We are an international company providing services in the areas of audit, tax, accounting, payroll and business consulting. Our VGD offices are located in Central Europe, where cultural values are of high importance. VGD has offices in the following countries: NetherlandsBelgiumLuxemburg,  Germany, Czech Republic, Slovak Republic, Hungaria, Poland, Bulgaria, Russia and China.

MEER INFO

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt of wanneer u een afspraak wilt maken met één van onze specialisten. Bel ons of vul het contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op.

(013) 211 64 00

DOING BUSINESS IN THE NETHERLANDS

De Engelstalige brochure ‘ Doing business in The Netherlands’ wijst niet alleen de weg binnen de Nederlandse wetgeving, het belastingsysteem en subsidieregelingen, maar legt ook uit hoe u een bedrijf in Nederland kunt opstarten. Klik op de afbeelding om de brochure te downloaden (pdf).

Klik hier voor de Duitstalige versie van deze brochure: Unternehmen in die Niederlande

België desk

De Beer is gevestigd dicht bij de Belgische grens. Daarmee vormen wij een uitstekende partij voor internationaal georiënteerde ondernemingen en voor ondernemers die zaken doen met België. Zo staan wij u graag bij bij het opzetten van een Belgische vestiging of uw emigratie en remigratie. Maar ook bij de voordelige aanschaf van een nieuwe auto, de liquidatie of verkoop van uw Nederlandse bv of de afwikkeling van uw pensioen in eigen beheer. Ook alle andere aspecten van zakendoen in België of met Belgische partners, zijn bij ons in goede handen. Dit alles waar nodig, in nauw overleg met onze collega’s van VGD.

Meer info

 

Duitsland desk

De Beer is gevestigd in de logistieke hub Tilburg en beschikt al lang over een goed internationaal netwerk. Daarmee vormen wij een uitstekende partner voor internationaal georiënteerde ondernemingen en voor ondernemers die zaken doen met Duitsland en communiceren daarbij desgewenst in het Duits. Zo staan wij u graag bij bij het opzetten van een Duitse vestiging of samenwerking met een Duitse partner. Dit alles waar nodig, in nauw overleg met de Duitse collega’s uit ons VGD-netwerk en desgewenst, geheel in de Duitse taal.

Meer info

 

Centraal- en Oost Europa (CEE) desk

De Beer maakt al geruime tijd deel uit van het VGD-netwerk dat historisch sterk vertegenwoordigd is in Centraal- en Oost-Europa. Daarmee vormen wij een uitstekende partner voor internationaal georiënteerde ondernemingen én vanzelfsprekend voor ondernemers die zaken doen in Centraal- en Oost-Europa. Zo staan wij u graag bij bij het opzetten van een buitenlandse vestiging in deze regio of samenwerking met een handelspartner daar. Dit alles waar nodig, in nauw overleg met onze VGD-collega’s aldaar.

Meer info

 

Btw-desk

Iedere ondernemer heeft met btw te maken. De btw-regelgeving blijft echter complex. Naast het verzorgen van uw btw-aangiften, kunt u bij De Beer ook terecht voor nationale en internationale btw-vraagstukken en de optimalisatie van uw btw-positie. Ook op het gebied van overdrachtsbelasting en btw bij onroerend goed helpen onze specialisten u graag verder. Voor alle internationale vraagstukken op BTW-gebied werken wij nauw samen met onze collega’s uit ons VGD-netwerk.

Meer info