Kernwaarden De Beer

Kernwaarden De Beer Accountants & Belastingadviseurs; waar staan we voor?

De kracht van De Beer Accountants & Belastingadviseurs? Dat is professioneel, gepassioneerd en op een persoonlijke manier samenwerken. Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen een bedrijf, ze laten zien waar een bedrijf voor staat en wat de drijfveer is. Ook bij De Beer zijn kernwaarden van belang. Deze worden niet alleen gecommuniceerd naar partners en klanten, maar ook naar medewerkers. De Beer Accountants & Belastingadviseurs werkt inmiddels met zo’n 85 medewerkers vanuit twee kantoren voor cliënten in geheel Nederland en daarbuiten. Het waarmaken van onze waarden zit niet alleen in wat voor dienstverlening wordt verleend, maar ook in hoe dit wordt gedaan.

Professioneel

Een kernwaarde waar veel waarde aan wordt gehecht. In het dagelijks handelen leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat is waar wij naar streven. Wij verstaan ons vak en weten exact welke rol we moeten aannemen, ongeacht het vraagstuk of de context. Proactief handelen is een essentieel onderdeel in de werkwijze. Een vertrouwensband is de basis van al onze relaties. 

Passie

Met passie het werk uitvoeren; dat is waar iedere dag bij De Beer naar wordt gestreefd! Onze medewerkers houden van hun werk, gaan door het vuur en trachten een goed resultaat. Onze cliënten zijn de tweede inspiratiebron. Dankzij hun drive en ondernemersgeest worden wij bij De Beer gestimuleerd om uitstekend werk te leveren. Daarbij speelt ontwikkeling en doorgroeien een belangrijke rol.

Persoonlijk

Waarom alleen resultaten boeken wanneer dat samen veel leuker is? De Beer is ervan overtuigd dat wanneer iemand zich goed voelt, die persoon ook beter zal presteren. Daarom zien wij het als een gedeelde verantwoordelijkheid om plezier te hebben. Met elkaar maar ook in het werk. Ieder individu is belangrijk voor ons. We helpen anderen te groeien en te werken op een manier die het beste voor hen werkt.

Contact

Kantoor Tilburg

Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
T +31 (0)13 211 64 00
F +31 (0)13 463 02 13

Kantoor Baarle-Nassau

Nieuwstraat 10a
5111 CW Baarle-Nassau
T +31 (0)13 211 64 00
F +31 (0)13 463 02 13

Algemeen postadres

Postbus 4051
5004 JB Tilburg

info@debeer.nl