info@debeer.nl
(013)-211 64 00

Directie

Over ons //DeBeerOnline // Beerbericht

Goed luisteren. Dat is onze bedrijfsfilosofie.

In het bedrijf heerst een hoge mate van collegialiteit en het gevoel ‘er samen voor te gaan’. Cliënten merken dit door een combinatie van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. De typische De Beer-mentaliteit.

Wil Vennix

Wil Vennix (geboren in 1966, woonachtig in Diessen) is vanaf 1999 werkzaam bij De Beer en is sinds 1 januari 2001 Partner. Wil heeft fiscaal recht gestudeerd aan Universiteit van Tilburg. Voor zijn carrière bij de Beer was Wil werkzaam bij een regionaal accountants-en belastingadviseurs kantoor als senior belastingadviseur. Wil heeft veel ervaring om ondernemers fiscaal te begeleiden bij fusies/ overnames en bedrijfsopvolging, ook over de landgrenzen heen. Wil is actief op diverse terreinen; Voorzitter van het Register Belastingadviseurs tot 2018, redactielid van zowel het Weekblad Fiscaal Recht als Het Register, lid van het netwerk belastingen van de VVD, gemeenteraadslid Diessen en geeft op verzoek diverse lezingen en schrijft columns. Wil is single en heeft geen kinderen. Wil heeft een voorliefde voor Italië en voor geschiedenis. Hij maakt graag reizen en om gezond te blijven wandelt hij veel. Leuk om te weten is dat hij behalve honderden columns en artikelen over belastingen ook tal van boeken en artikelen over de geschiedenis van Diessen en omgeving heeft geschreven. Samenvattend: Wil is een prominente naam binnen het belastingadvies en is veelzijdig en breed geïnteresseerd.

Jan van der Laak

Jan van der Laak (1962) is vanaf 1 november 2008 werkzaam bij De Beer. Jan is geboren en getogen in Tilburg. De middelbare schoolopleiding heeft hij gevolgd bij het Willem II college. Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Tilburg en daarna de postdoctorale opleiding accountancy gevolgd. Hij heeft in 1988 zijn RA studie afgerond. Hij heeft bij twee landelijk opererende accountantsorganisaties gewerkt en heeft daar een brede ervaring opgedaan in het adviseren van MKB ondernemers. Jan heeft een specialisatie ontwikkeld in tweetal branches. Op de eerste plaats betreft dit de bouw in de volle breedte. Jan is lid van de Lighthouse Club, een netwerk van personen die allen op de één of andere manier bij het bouwproces zijn betrokken. De tweede specialisatie betreft instellingen op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied. Jan is erg maatschappelijk betrokken en vervult diverse bestuursfuncties bij maatschappelijke instellingen. In zijn vrije tijd is hij een fervent hardloper en vindt hij het leuk om te tuinieren en te golfen.

Jan-Pieter Gommers

Jan-Pieter Gommers (geboren in 1964 en woont in Helvoirt) werkt vanaf mei 2011 bij De Beer en is sindsdien ook Partner. Jan-Pieter is zowel Register Accountant als Register Valuator. Jan-Pieter heeft een imposante werkervaring opgedaan binnen diverse kantoren en is werkzaam geweest op Curaçao. Jan-Pieter is geen standaard accountant, hij is meer een bedrijfsadviseur waarbij hij op financieel, organisatorisch en strategisch gebied een sparring partner is voor de ondernemer. Verder heeft Jan-Pieter de Corporate Finance activiteiten binnen De Beer verder vorm gegeven, waarbij hij zich bezighoudt met de koop- en verkoop van ondernemingen en het waarderen van ondernemingen. Jan-Pieter is getrouwd en heeft 3 kinderen. In zijn vrije tijd is hij een fervent sporter: tennis, fitness, golf en in de wintermaanden staat hij graag op de ski’s. Daarnaast zet Jan-Pieter zich in als penningmeester bij Omroep Tilburg.

Olaf Huls

Olaf Huls (geboren in 1970 en woont in Hilvarenbeek) werkt sinds 2009 bij de Beer en is per 1 januari 2012 Partner. Olaf heeft de studie Strategisch Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens zijn studie was hij actief lid van de het dispuut Pallieter. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als marketeer, maar het bloed kruipt daar waar het niet gaan kan en Olaf merkte dat hij meer plezier beleefde aan de accountancy aspecten van zijn werk. Daarom heeft hij er bewust voor gekozen om de opleiding voor register Accountant aan de Universiteit van Amsterdam af te ronden. Olaf heeft voor hij bij De Beer in dienst kwam een dienstverband van 10 jaar gehad bij een ander accountancy- en belastingadvieskantoor. De expertise van Olaf is naast het brede Tilburgse netwerk het adviseren van de grotere MKB ondernemers. Binnen de Beer is Olaf één van de tekenende Partners bij Audits. Olaf is getrouwd en heeft twee kinderen. Om ook maatschappelijk zijn steentje bij te dragen is hij penningmeester bij de stichting Gijsje Eigenwijsje en draagt Kiwanis een warm hart toe. In de vrije tijd houdt hij van golfen en is hij supporter van Willem II.

Hans Belterman

Hans Belterman (1969) is geboren en getogen in Tilburg en heeft accountancy gestudeerd aan de HEAO in Breda. Na zijn opleiding is hij in 1994 zijn loopbaan bij De Beer begonnen. Hans heeft zich in al die jaren een groot aantal facetten van het accountantsberoep eigen gemaakt. Als directeur is Hans mede verantwoordelijk voor de samenstel- en adviespraktijk en besteedt hij een aanzienlijk deel van zijn tijd aan het directe contact met cliënten. Een klankbord- en adviesrol waarin Hans zich thuis voelt. Hans is getrouwd met Fabienne en heeft twee kinderen, Midas en Benne. Als er naast het drukke gezinsleven nog tijd over blijft, stapt hij graag op de mountainbike of gaat hij squashen. Bovenal wil deze echte Kruik geen wedstrijd missen van zijn Willem II.

Frans van Baast

Frans van Baast (1972) is sinds de aansluiting van Accolade directielid. Frans heeft een schat aan ervaring binnen het accountants vak. Reeds op 27-jarige leeftijd trad hij toe tot de maatschap van Accolade. Frans zijn passie ligt in de advisering van familie en bedrijf, zowel op fiscaal als financieel gebied over dagelijkse en strategische vraagstukken. Frans brengt graag tijd door met zijn vrouw Carmen en hun drie kinderen, die alle drie meer dan gemiddeld intensief bezig zijn met hun sport. Daardoor hoeft Frans zich in zijn vrije tijd ook zeker niet te vervelen en ondersteunt hij de betrokken verenigingen waar mogelijk.

Twan Maton

Twan Maton (geboren in 1971 en woonachtig in Oisterwijk) is sinds 2015 werkzaam bij De Beer, sindsdien is hij ook de nieuwste Partner. Twan heeft HEAO Accountancy gestudeerd. De werkervaringen van Twan zijn uitgestrekt binnen de accountancy, hij was zowel in loondienst als eigen ondernemer. Zijn hart ligt bij het klein MBK. Hij houdt ervan om toegevoegde waarde te leveren aan die ondernemers die geen eigen adviseur in dienst hebben. De expertise van Twan is breed, maar vooral binnen de handel en dienstverlening (ook zelfstandigen) weet hij goed zijn weg te vinden. Samen met Hans Belterman is Twan specialist in het optimaliseren en inrichten van een efficiënte procesvoering binnen de administratieve organisatie.
Twan is getrouwd en heeft 2 dochters. Om gezond en fit te blijven is Twan regelmatig te vinden in de sportschool en zwemt hij minimaal eens per week. Zijn passie ligt bij het golfen en bij PSV, daarom representeert Twan De Beer regelmatig bij de businessclub van Prise d’Eau. Verder is Twan Penningmeester voor een Brabantse beroepsvereniging voor communicatie-professionals. Alsof dat al niet genoeg is, is Twan ook lid van een typische Oisterwijkse vereniging “de Toestroom” opgericht door en voor Oisterwijkse ondernemers.