info@debeer.nl
(013)-211 64 00
Estate Planning
Dat is de kracht van
Uw toekomst, onze zorg
Dat is de kracht van

Estate Planningsscan

 

 

 

Zijn uw huwelijkse voorwaarden en/of testamenten langer dan 5 jaar geleden opgesteld? Of verwacht u een (ingrijpende) verandering in uw persoonlijke en/of zakelijke situatie? Dan nodigen wij u van harte uit om een Estate Planningsscan te laten uitvoeren.

Met deze scan beoordelen wij uw huidige situatie en geven we aan wat er nu geregeld is en wat er verbeterd kan worden. Hierbij zijn uw wensen en bedoelingen het uitgangspunt, waarbij de juridische en fiscale gevolgen eveneens van belang zijn.

De Estate Planningsscan ontvangt u helder en duidelijk op schrift van onze specialist Estate Planning, die u hierbij ook een persoonlijke toelichting zal geven. De specialist zal desgewenst met u meedenken over het doen van aanpassingen en neemt hiervoor contact op met uw notaris.

De kosten van een Estate Planningsscan bedragen EUR 350 exclusief BTW. Hiervoor voeren wij op basis van de aangeleverde documenten de scan uit en bespreken wij de uitkomsten ervan in een persoonlijk gesprek.

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze scan kunt u via onderstaande link uw gegevens invullen. Wij nemen dan contact met u op bespreken met u welke informatie wij nodig hebben om een gedegen scan uit te kunnen voeren.

Vraag hier uw scan aan!

Voor meer informatie neem contact op met:

Gijs Cox

(013) 211 64 51
g.cox@debeer.nl