Wat verwachten wij van jou

In de wereld van accountancy en belastingadvies heeft De Beer zowel binnen als buiten een herkenbare uitstraling. Als de sfeer en cultuur van onze organisatie bij je past, dan durven we te stellen dat de kans groot is dat je lang bij ons zult werken.

Bij De Beer werk je elke dag aan de beste versie van jezelf. Je leert er continu van collega’s. Raakt geïnspireerd door de ambities van cliënten. En krijgt energie van de plek waar je werkt. Professioneel, met passie en op een persoonlijke manier werken in de wereld van accountancy en belastingadvies? Dat doe je bij De Beer.

Professioneel

Jij verstaat je vak en verlangt van jezelf als professional dat je steeds alles doet om jouw cliënten de beste oplossing te geven. Je komt altijd je afspraken na. Communiceert duidelijk. Bent transparant over je manier van werken en verrast cliënten enkel op een positieve manier.

Passie

Je houdt van je werk en bent betrokken bij jouw cliënten. Dat draag je uit. Tegelijkertijd bewaak je ook je grenzen en verlies je niet uit het oog dat soms afschakelen beter is dan extra gas geven. Je respecteert daarnaast de passie van anderen en houdt altijd het hogere doel voor ogen: samen de klus klaren.

Persoonlijk

Steeds meer automatisering en digitale communicatie, maar juist een groeiende behoefte aan toegevoegde waarde en persoonlijk contact. Dankzij deze ontwikkelingen is onze rol als proactieve sparringpartner voor cliënten steeds belangrijker. Jij begrijpt dat en weet wat er nodig is om die betrouwbare gespreksgenoot te zijn.