Vacature

Aangiftemedewerker

Samen jouw toekomst vormgeven

Zorg jij als regisseur van het aangifteproces dat alles op rolletjes loopt? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en leuke collega’s.

Wat ga jij doen?

Als aangiftemedewerker ben je binnen De Beer hét aanspreekpunt voor het aangifteproces. Je komt te werken in een leuk fiscaal team waarbij je werkzaamheden direct erg gevarieerd zijn. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de meer complexe aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting binnen ons kantoor.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Het verzorgen van complexe aangiften vennootschapsbelasting, fiscale eenheden en bijbehorende consolidaties en voegingen en ontvoegingen;
  • Het opstellen en voorbereiden van fiscale posities in jaarrekeningen;
  • Het verzorgen van aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting met internationale aspecten;
  • Het controleren van aanslagen;
  • Het opstellen en afhandelen van bezwaarschriften;
  • Het ondersteunen van adviseurs en signaleren van adviezen.

Als aangiftemedewerker ben jij de regisseur van het aangifteproces en de elektronische workflow. Je houdt het overzicht en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Met jouw enthousiasme weet je ook je collega’s hierin mee te nemen. Je overlegt en spart met je collega’s wanneer nodig, maar werkt ook veel zelfstandig. Daarnaast heb je intensief contact met externe partijen, zoals de Belastingdienst, en je cliënten natuurlijk. Je werkt voor zeer uiteenlopende cliënten. Dit maakt je werk afwisselend en uitdagend.

Stippel je eigen pad uit
Bij De Beer krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Je krijgt bij ons de vrijheid om je functie verder uit te bouwen op een manier die bij jouw ambities past. Ook als je binnen onze fiscale praktijk verder wil groeien, moedigen we dat graag aan. Dat doen we bijvoorbeeld met coaching en persoonlijke begeleiding. Zeker weten dat dat de start van je loopbaan bij De Beer een boost geeft!

Wie zijn jouw collega's?

Binnen het team van belastingadviseurs werk je vanuit ons mooie kantoor in Tilburg. Samen met de collega’s uit andere disciplines werk je in een informele sfeer, samen lunchen en regelmatig een borrel. Uiteraard flexibel, werken vanuit huis of bij een klant op locatie is ook mogelijk.

Wie ben jij?

Jij stelt graag orde op zaken. Je werkt gestructureerd, hebt oog voor detail en houdt overzicht. Het coördineren van processen, zoals het aangifteproces, gaat jou goed af. Je neemt hierin initiatief en waar nodig stuur je je collega’s bij. Alles voor het beste eindresultaat. Zowel mondeling als schriftelijk kun je goed en helder communiceren. Omdat je vakinhoudelijk op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, weet je wat er speelt. Dit maakt je voor je collega’s binnen het fiscale team een fijne gespreks- en sparringpartner. En dankzij je kennis en expertise ben je voor je cliënten een uitstekend raadgever. Bij jou kunnen ze terecht met al hun (fiscale) vragen. Je denkt graag met ze mee!

Wat bieden wij jou?

Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn en je talent benutten. Bij De Beer stimuleren we dat. We zijn een informele organisatie die zich bewust is van de kracht van een goede sfeer, een inspirerende werkplek en uitdagende functies. Om goed te kunnen functioneren creëren we een zo prettig mogelijk klimaat, zowel op teamniveau als per individu.

Flexibele werktijden, een goede thuiswerkregeling, geen overwerkcultuur en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan dit klimaat. Werken bij De Beer betekent dat je zeker bent van zowel een uitdagende functie en carrière, als een mooie balans tussen werk en privé. We houden daarnaast van gezelligheid en genieten daarom regelmatig van borrels en bijeenkomsten in onze bar. Onze eigen chef verzorgt dagelijks de lekkerste, gezonde lunches.

Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag. Met onze eigen De Beer Academy bijvoorbeeld. Hier krijg je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. En bij de BYP, Beer Young Professionals, is er een speciaal programma waar je van én met je De Beer-collega’s kunt leren. Eens per maand kom je samen en staat er een ander thema of onderwerp centraal.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat nu ruim 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met ruim 100 professionals een breed pakket van diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. 

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie. 

Ben jij enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over deze vacature en over De Beer, dan kijken we uit naar jouw motivatie en cv. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met Isa van der Heijden (HR Adviseur) hr@debeer.nl of 013-2116481.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen

Externe accountant met partnerambities

De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg is op zoek naar een daadkrachtige Externe Accountant (Audit) die zin heeft om mee te bouwen aan de groeiende Audit praktijk én de ambitie heeft om op korte termijn door te groeien naar partner. Ga jij deze uitdaging aan bij De Beer?

Klik hier voor de vacature.