Vacature

Beginnend Assistent Accountant Audit

In de functie van Beginnend Assistent Accountant bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs kom je in een gedreven auditteam te werken in ons inspirerende pand in het hart van Tilburg. We bieden goede begeleiding om jou alle kneepjes van het vak te leren en nemen je mee in het volledige proces van de opdrachten. Naast de professionele houding richting klanten, is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid en collegialiteit; je haalt pas het beste uit jezelf en het team naar boven wanneer je lekker in je vel zit en je op je plek voelt in het team.

 

 

Wat ga jij doen?

  • Ter voorbereiding op de controleopdracht breng je de organisatieprocessen in kaart en evalueer je deze.
  • Je werkt, samen met een gedreven team, aan het succesvol uitvoeren van interim- en balanscontroles.
  • Je zet jouw sterke analytische vaardigheden in om zo de financiële gegevens van de klant op een nauwkeurige manier te doorgronden.
  • Je gaat aan de slag met het inventariseren op locatie bij klanten.

Wat bieden wij jou ?

De Beer biedt je een uitdagende werkplek waar je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen binnen het accountancy vak; je krijgt de juiste begeleiding van ervaren collega’s en wordt meegenomen in het volledige proces. De gunstige studieregeling zorgt ervoor dat jouw studiekosten door De Beer worden betaald en dat je voldoende tijd krijgt om colleges bij te wonen, examens voor te bereiden, en eventuele verslagen te schrijven. Daarnaast krijg je als beginnend assistent accountant op de Auditafdeling de optie tot een lease auto of mobiliteitsbudget. De Beer biedt een gunstige tijd-voor-tijd regeling, en voldoende thuiswerkopties om zo de werk-privé balans te bewaken.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een relevante vooropleiding afgerond, en/of je bent van plan om verder te studeren om je RA-titel te behalen.
  • Een beschikbaarheid van 24 tot 40 uur per week.
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken en je te verdiepen in verschillende organisaties.
  • Proactieve en leergierige houding; je durft zelf initiatief te nemen om problemen op te lossen en kansen te benutten.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat nu ruim 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met ruim 100 professionals een breed pakket van diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. 

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie. 

Word jij enthousiast van de vacature?

Wil je aanvullende informatie of heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met HR-adviseur Isa van der Heijden (tel: 013-2116481 of mail: i.heijden@debeer.nl)

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen