Vacature

Belastingadviseur

Samen jouw toekomst vormgeven

Ben jij de deskundige adviseur die fiscale uitdagingen graag met beide handen aangrijpt? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en leuke collega’s.

Wat ga jij doen?

Als belastingadviseur werk je aan uitdagende fiscale vraagstukken van onze cliënten. De cliënten zijn voornamelijk actief in het midden- en kleinbedrijf, variërend van start-ups tot familiebedrijven en multinationals. Je krijgt daarbij te maken met de meest uiteenlopende fiscale vragen, waardoor jij jezelf in de volle breedte kunt ontwikkelen. Je werkzaamheden zijn zowel uitvoerend, voorbereidend als adviserend. Daarbij word je begeleid door een van onze senior belastingadviseurs.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Vragenbrieven van de fiscus beantwoorden;
  • Contact onderhouden met cliënten en collega’s;
  • Memo’s en fiscale notities voorbereiden en uitwerken;
  • Adviesopdrachten bij cliënten voorbereiden.

Je komt te werken in een leuk fiscaal team aangestuurd door twee fiscaal partners. Dit doe je als volwaardig teamlid, waarbij je echt samenwerkt met je collega’s. En binnen het team is er alle ruimte voor onderlinge coaching en vaktechnische ruggenspraak. Dat betekent dat je hier enorm veel kan leren! Is deze functie jouw kickstart van een veelbelovende carrière bij De Beer?

Wie zijn jouw collega's?

Binnen het team van belastingadviseurs werk je vanuit ons mooie kantoor in Tilburg. Samen met de collega’s uit andere disciplines werk je in een informele sfeer, samen lunchen en regelmatig een borrel. Uiteraard flexibel, werken vanuit huis of bij een klant op locatie is ook mogelijk.

Wie ben jij?

Iedere fiscale uitdaging grijp jij met beide handen aan. Je wordt blij van werken met cijfers, digitale tools en ICT. Tegelijkertijd krijg jij energie van mensen om je heen, want je hebt regelmatig contact met je cliënten. Je bent op de hoogte van fiscale ontwikkelingen en adviseert je cliënten graag proactief. Ook werk je veel met je directe collega’s, want alleen samen komen jullie tot het beste resultaat. Je hebt oog voor details, ziet snel verbanden en denkt graag probleemoplossend. Je werkt graag in een team en bent communicatief vaardig.

Wat is jouw achtergrond?
Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het essentieel dat je over de juiste achtergrond beschikt. Bij voorkeur beschik jij daarom over:

  • Een afgeronde wo-opleiding fiscale economie of fiscaal recht;
  • Een afgeronde RB- of NOB-opleiding (of in de afrondende fase);
  • Al enige jaren relevante werkervaring.

Wat bieden wij jou?

Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn en je talent benutten. Bij De Beer stimuleren we dat. We zijn een informele organisatie die zich bewust is van de kracht van een goede sfeer, een inspirerende werkplek en uitdagende functies. Om goed te kunnen functioneren creëren we een zo prettig mogelijk klimaat, zowel op teamniveau als per individu.

Flexibele werktijden, een goede thuiswerkregeling, geen overwerkcultuur en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan dit klimaat. Werken bij De Beer betekent dat je zeker bent van zowel een uitdagende functie en carrière, als een mooie balans tussen werk en privé. We houden daarnaast van gezelligheid en genieten daarom regelmatig van borrels en bijeenkomsten in onze bar. Onze eigen chef verzorgt dagelijks de lekkerste, gezonde lunches.

Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag. Met onze eigen De Beer Academy bijvoorbeeld. Hier krijg je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. En bij de BYP, Beer Young Professionals, is er een speciaal programma waar je van én met je De Beer-collega’s kunt leren. Eens per maand kom je samen en staat er een ander thema of onderwerp centraal.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat nu ruim 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met ruim 100 professionals een breed pakket van diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. 

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie. 

Ben jij enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over deze vacature en over De Beer, dan kijken we uit naar jouw motivatie en cv. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met Isa van der Heijden (HR Adviseur) hr@debeer.nl of 013-2116481.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen

Ontdek het Beerbericht (editie april 2023)!

Met plezier en trots presenteren we u het vernieuwde Beerbericht van De Beer Accountants & Belastingadviseurs. Deze editie staat vol met de meest recente ontwikkelingen binnen ons vakgebied en praktische adviezen om uw onderneming te laten groeien en bloeien. Veel leesplezier!

Klik hier om de digitale versie te bekijken.