Vacature

Estate Planner (24-40 uur per week)

Samen jouw toekomst vormgeven

Ben jij de ondernemende HR consultant waar onze cliënten op bouwen? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met de leukste collega’s.

Wat ga jij doen?

Als Estate Planner adviseer en ondersteun jij ondernemers, familiebedrijven en vermogende families bij hun toekomstgerichte financiële planning. Daarbij kunnen veel specialismen en complexe vraagstukken de revue passeren. Zoals natuurlijk de strategische invulling van estate planning, maar ook onderwerpen als bedrijfsstructuur, financiële planning en fiscaal-juridische advisering in de zakelijke context of de privésfeer. De glans én breedte van het ondernemerschap is gespreksstof voor jou en je cliënten. Los van de inhoud die jij tot in detail beheerst, fungeer jij als een vertrouwenspersoon en sparringpartner.

Wie zijn jouw collega's?

Je komt te werken in een team van een tiental collega-adviseurs en twee fiscaal partners. Er vindt zowel binnen het team als in regionaal verband regelmatig vaktechnische ruggenspraak plaats met collega estate planners en notarissen. Ook is er ruimte voor onderlinge coaching.

Wie ben jij?

Omdat je al een aantal jaar als estate planner werkzaam bent, weet jij dat kennis, vakmanschap en persoonlijkheid in deze functie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit jouw expertise en brede kennis beschik jij over de kracht om op topniveau inhoudelijk te adviseren. En gelijktijdig ben jij als persoon zo sterk analytisch, communicatief vaardig, sociaal en empathisch dat je je kunt inleven in verschillende standpunten of belangen binnen een bedrijf of familie. Jij slaagt erin om met goede advisering en duidelijke communicatie het beste resultaat voor je cliënten te behalen. Naast het feit dat jij jouw cliënten graag verder helpt, vind je het ook belangrijk om te investeren in je eigen ontwikkeling en die van de organisatie.

Wat is jouw achtergrond?

Natuurlijk is het essentieel dat je een uitstekend fundament hebt om deze functie uit te voeren. Bij voorkeur beschik jij daarom over:

  • Een afgeronde WO-opleiding fiscale economie of fiscaal recht
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie

Wat bieden wij jou?

Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn en je talent benutten. Bij De Beer stimuleren we dat. We zijn een informele organisatie die zich bewust is van de kracht van een goede sfeer, een inspirerende werkplek en uitdagende functies. Om goed te kunnen functioneren creëren we een zo prettig mogelijk klimaat, zowel op teamniveau als per individu. Mede daarom kijken we graag samen met jou naar het aantal uren voor deze functie.

Flexibele werktijden, een goede thuiswerkregeling, geen overwerkcultuur en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan dit klimaat. Werken bij De Beer betekent dat je zeker bent van zowel een uitdagende functie en carrière, als een mooie balans tussen werk en privé. We houden daarnaast van gezelligheid en genieten daarom regelmatig van borrels en bijeenkomsten in onze bar. Onze eigen chef verzorgt dagelijks de lekkerste, gezonde lunches.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat dit jaar 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met een club van circa 95 professionals een breed pakket aan diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Belastingadvies, Bedrijfseconomisch advies, Estate Planning en diensten omtrent HR en Salarisadministratie.

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie.

Ben jij enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over deze vacature en over De Beer, dan kijken we uit naar jouw motivatie en cv. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met Eline Gussenhoven (HR Manager) hr@debeer.nl of 013-2116415.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen
This site is registered on wpml.org as a development site.