Vacature

Externe accountant met partnerambities

De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg is op zoek naar een daadkrachtige Externe Accountant (Audit) die zin heeft om mee te bouwen aan de groeiende Audit praktijk én de ambitie heeft om op korte termijn door te groeien naar partner. Ga jij deze uitdaging aan bij De Beer?

Wat ga jij doen?

Je ziet het als een mooie uitdaging om de Audit Praktijk verder uit te bouwen, zowel in klanten als op het gebied van ontwikkeling van je collega’s. Je denkt als een ondernemer, bent positief kritisch en staat met beide benen op de grond. Daarnaast heb je een professioneel netwerk en haal je er plezier uit om dit netwerk te onderhouden en te laten groeien.

In deze vacature komen inhoud, ambitie, lef, ondernemerschap en de juiste begeleiding samen. Je wordt tijdens het traject in de groei naar partner (circa 2 jaar) goed begeleid om je uiteindelijke functie met verve te kunnen vervullen. Jouw authenticiteit is hierbij heel belangrijk maar moet uiteraard goed aansluiten bij de cultuur en ambities van De Beer.

Je vindt bij ons een flinke dosis ondernemingsgeest, de wil om het écht goed te doen, een hele mooie klantenportefeuille in binnen- en buitenland en een sterk gedreven team. De medewerkers en hun persoonlijke ontwikkeling staan bij ons op de eerste plaats en juist daardoor weten wij jarenlange relaties op te bouwen met zowel klant als collega. De kracht van De Beer? Ons team van ruim 100 professionals, hun professionaliteit, passie en de persoonlijke manier van samenwerken.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben je als tekenend Accountant voor de controleopdrachten zelf verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille. Later ben je samen met de andere partners eindverantwoordelijk voor kwalitatieve uitvoering, groei en resultaten van de gehele Audit Praktijk.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 • Je geeft mede richting en begeleiding aan het gedreven 20-koppige Auditteam bij (complexe) controleopdrachten binnen de profit en non-profit sector;
 • Je bent adviseur, aanspreekpunt en gesprekspartner voor klant en collega;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, evaluatie en rapportering van controleopdrachten;
 • Je draagt zorg voor hoge klant- en medewerker tevredenheid;
 • Je richt je actief op het onderhouden en uitbouwen van het netwerk;
 • Je geeft persoonlijke begeleiding aan het gehele Auditteam en op individueel niveau;
 • Je bewaakt de vaktechniek voor de Audit Praktijk;
 • Je bent betrokken bij de gehele De Beer organisatie en speelt in op in- en externe kansen.

Wat is je profiel?

 • Een afgeronde RA opleiding en circa 10 jaar ervaring als Externe Accountant;
 • Je bent bekend met data driven IT audits en data science;
 • Je denkt als een ondernemer en bent daadkrachtig en oplossingsgericht;
 • Je bent integer, betrokken en analytisch;
 • Je denkt strategisch, bent communicatief sterk en een natuurlijk en toegankelijk leider;
 • Je hebt oog voor talent en de persoonlijke ontwikkeling van collega’s;
 • Je past goed in een Bourgondische omgeving waarin geïnvesteerd wordt in een goede sfeer.

Word jij Audit Partner bij De Beer?

We vertellen je graag meer over de arbeidsvoorwaarden, ons inspirerende pand, in- en externe activiteiten, de Bourgondische sfeer en de ambities die we hebben. Wil je aanvullende informatie of heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met Gaudelaine Tiessen – Corporate Recruiter – via 06-24 29 07 58 of via G.Tiessen@debeer.nl.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen

Externe accountant met partnerambities

De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg is op zoek naar een daadkrachtige Externe Accountant (Audit) die zin heeft om mee te bouwen aan de groeiende Audit praktijk én de ambitie heeft om op korte termijn door te groeien naar partner. Ga jij deze uitdaging aan bij De Beer?

Klik hier voor de vacature.