Vacature

HR consultant (32-40 uur per week)

Samen jouw toekomst vormgeven

Ben jij de ondernemende HR consultant waar onze cliënten op bouwen? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met de leukste collega’s.

Wat ga jij doen:

In de rol van HR consultant staat ondernemerschap, creativiteit en vrijheid centraal. Als HR consultant vervul je samen met een junior HR consultant uiteenlopende HR gerelateerde opdrachten bij onze cliënten en adviseer je cliënten bij de formulering, implementatie en uitvoering van het HR beleid. Onze cliëntenkring is zeer divers en bestaat uit verschillende toonaangevende organisaties binnen het MKB. Bij onze cliënten kan je worden ingezet op het brede spectrum van onze HR dienstverlening, zowel op operationeel als strategisch en tactisch niveau. Naast specifieke vraagstukken ben je zelf ook proactief in het signaleren en bespreekbaar maken van advies- of verbetermogelijkheden van de cliëntorganisatie.

Het is een zelfstandige en commerciële functie waarbij je alle ruimte krijgt om op eigen wijze onze externe HR dienstverlening nóg nadrukkelijker neer te gaan zetten.

Wie ben jij?

Je hebt een energieke, ondernemende mentaliteit en bent commercieel vaardig. Je bent al een aantal jaar binnen HR werkzaam, hebt kennis van en affiniteit met arbeidsrecht en bent in staat om intern en extern snel draagvlak en vertrouwen te creëren. Als persoon ben je sociaal, communicatief vaardig en daadkrachtig. Je slaagt erin om met goede en duidelijke advisering het beste resultaat voor je cliënten te behalen. Daarnaast voel je goed aan waar vraag naar is binnen het vakgebied en ben je in staat de behoeften van de cliënten te peilen en te voorspellen.

Wat is jouw achtergrond?
Natuurlijk is het essentieel dat je een uitstekend fundament hebt om deze functie uit te voeren. Bij voorkeur beschik jij daarom over:

  • Afgeronde HBO of WO opleiding op gebied van HRM, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • Ervaring binnen externe HR-dienstverlening is een pré;

Wat bieden wij jou?

Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn en je talent benutten. Bij De Beer stimuleren we dat. We zijn een informele organisatie die zich bewust is van de kracht van een goede sfeer, een inspirerende werkplek en uitdagende functies. Om goed te kunnen functioneren creëren we een zo prettig mogelijk klimaat, zowel op teamniveau als per individu.

Flexibele werktijden, een goede thuiswerkregeling, geen overwerkcultuur en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan dit klimaat. Werken bij De Beer betekent dat je zeker bent van zowel een uitdagende functie en carrière, als een mooie balans tussen werk en privé. We houden daarnaast van gezelligheid en genieten daarom regelmatig van borrels en bijeenkomsten in onze bar. Onze eigen chef verzorgt dagelijks de lekkerste, gezonde lunches.

Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag. Met onze eigen De Beer Academy bijvoorbeeld. Hier krijg je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. En bij de BYP, Beer Young Professionals, is er een speciaal programma waar je van én met je De Beer-collega’s kunt leren. Eens per maand kom je samen en staat er een ander thema of onderwerp centraal.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat dit jaar 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met een club van circa 95 professionals een breed pakket aan diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent hr en salarisadministratie.

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie.

Ben jij enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over deze vacature en over De Beer, dan kijken we uit naar jouw motivatie en cv. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met Eline Gussenhoven (HR Manager) hr@debeer.nl of 013-2116415.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Play Video

Iedereen is bij ons gelijk

Play Video

Gezellige informele sfeer

Play Video