Vacature

HR Manager (0.7 – 1 fte)

Samen jouw toekomst vormgeven

Ben jij een ervaren HR professional en vind jij het leuk om een verantwoordelijke rol te dragen met je eigen inbreng? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met de leukste collega’s.

Wat ga jij doen?

In deze veelzijdige functie ben je het ene moment een sterke sparringpartner voor de directie, het volgende moment steek je de handen uit de mouwen om operationeel ondersteuning te bieden. Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor het bepalen, vormgeven en uitvoeren van het HR beleid. Je houdt te allen tijde grip op en creëert waar nodig uniforme HR processen. Er lopen veel HR projecten tegelijk en jij vindt het leuk om je te verdiepen in onderwerpen als strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, performance management en verzuimpreventie. Je bent in staat op een breed vlak te adviseren,  doorziet de interne behoefte en speelt hier proactief op in. Als HR Manager herken jij jezelf in de visie van de organisatie en weet dit om te zetten naar beleid en plannen en acties. 

Je geeft leiding aan een junior HR Adviseur en Recruiter en gaat bijdragen aan de verdere professionalisering van de organisatie en de doorontwikkeling van HR. Er is al veel in gang gezet, waarop jij verder kunt bouwen.  Je hebt in de functie van HR Manager de vrijheid om zelfstandig te werken en we verwachten dat je de rol verder uitbouwt op een manier die bij jou past. De functie biedt je veel uitdaging, vrijheid en afwisseling.

Wie ben jij?

Je bent op een prettige manier een kritische gesprekspartner, bent sociaal en empathisch en doorziet diverse standpunten of belangen binnen de organisatie. Je staat daarnaast stevig in je schoenen en gaat een discussie niet uit de weg. Je bent  positief ingesteld, kunt snel anticiperen en bent een sterke verbinder op alle niveaus. Uiteraard borg en monitor jij het HR beleid en een correcte uitvoering van wet- en regelgeving.

Het is essentieel dat je een uitstekend fundament hebt om deze functie uit te voeren. Bij voorkeur beschik jij daarom over:

– Een afgeronde bachelor of master opleiding op het gebied van HRM of Organisatiekunde.
– Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij jou?

Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn en je talent benutten. Bij De Beer stimuleren we dat. We zijn een informele organisatie die zich bewust is van de kracht van een goede sfeer, een inspirerende werkplek en uitdagende functies. Om goed te kunnen functioneren creëren we een zo prettig mogelijk klimaat, zowel op teamniveau als per individu.

Flexibele werktijden, een goede thuiswerkregeling, geen overwerkcultuur en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan dit klimaat. Werken bij De Beer betekent dat je zeker bent van zowel een uitdagende functie en carrière, als een mooie balans tussen werk en privé. We houden daarnaast van gezelligheid en genieten daarom regelmatig van borrels en bijeenkomsten in onze bar. Onze eigen chef verzorgt dagelijks de lekkerste, gezonde lunches.

Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag. Met onze eigen De Beer Academy bijvoorbeeld. Hier krijg je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. En bij de BYP, Beer Young Professionals, is er een speciaal programma waar je van én met je De Beer-collega’s kunt leren. Eens per maand kom je samen en staat er een ander thema of onderwerp centraal.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met een club van circa 100 professionals een breed pakket aan diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Belastingadvies, Bedrijfseconomisch advies, Estate Planning en diensten omtrent HR en Salarisadministratie.

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie.

Ben jij enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over deze vacature en over De Beer, dan kijken we uit naar jouw motivatie en cv. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met Eline Gussenhoven (HR Manager) hr@debeer.nl of 013-2116415.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen