Vacature

Werkstudent Audit

De functie van werkstudent Audit bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs biedt een mooie kans om ervaring op te doen in de controlepraktijk in ons inspirerende pand in het hart van Tilburg. Ons buddy-systeem en de flexplekken zorgen ervoor dat jij de juiste begeleiding ontvangt om je snel verder te kunnen ontwikkelen in het vak. Je werkt nauw samen in een gedreven en hecht team met andere werkstudenten, assistent-accountants en controleleiders om opdrachten tot een succes te maken.

Wat ga jij doen?

 

  • In samenwerking met een gezellig en gedreven team van collega’s houd je je bezig met het uitvoeren van interim- en balanscontroles.
  • Je biedt ondersteuning bij het in kaart brengen en evalueren van de organisatieprocessen van de klant.
  • Je analyseert de financiële data van klanten.

Wat bieden wij jou ?

De Beer biedt jou een uitdagende werkplek waarbij je de kans krijgt om naast je studie praktijkervaring op te doen binnen het accountancy vak. Om goede begeleiding te kunnen bieden word je gekoppeld aan een buddy die jou alle kneepjes van het vak zal leren. De functie van werkstudent geeft je de mogelijkheid om jouw werkuren flexibel in te zetten en af te stemmen op je studie. Je zal een vergoeding ontvangen van bruto € 14,15 per uur (excl. vakantiegeld en vakantiedagen).

Wat breng jij mee?

 

  • Je volgt een relevante studie, bijvoorbeeld bedrijfseconomie, HBO of WO Accountancy, of een vergelijkbare studie.
  • Een beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week (met uitzondering van tentamenweken).
  • Je bent een teamplayer; je vindt het fijn om in een team opdrachten uit te voeren en zorgt er samen voor dat de opdrachten succesvol verlopen.
  • Proactieve en leergierige houding; je wacht niet passief op instructies, maar denkt en doet actief mee met het team.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat nu ruim 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met ruim 100 professionals een breed pakket van diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. 

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie. 

Word jij werkstudent Audit bij De Beer?

Wil je aanvullende informatie of heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met HR-adviseur Isa van der Heijden (tel: 013-2116481 of mail: i.heijden@debeer.nl)

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen