Vacature

Werkstudent Recruitment

Ben jij een talentenspeurder in de dop en krijg je een kick van het matchen van de juiste mensen met de juiste werkplek? Dan is dit jouw kans om ons team te komen versterken! Als Werkstudent Recruitment bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs, speel je een cruciale rol in ons groeiproces. Je krijgt de kans om het wervingsproces te verbeteren en talent aan te trekken dat perfect past bij onze unieke bedrijfscultuur – kwaliteit staat bij ons voorop. Bij De Beer krijg je als student de flexibiliteit en vrijheid om jouw talenten te ontwikkelen in een omgeving waar samenwerking en creativiteit centraal staan.

 

Wat ga jij doen?

 • Je houdt je bezig met het optimaliseren van wervingsprocessen en de candidate journey.
 • Samen met de HR-afdeling ga je in gesprek over kandidaten, vacatures en lopende procedures.
 • Je draagt bij aan de opbouw en het beheer van de kandidatendatabase.
 • Je neemt deel aan ons recruitmentteam, waarbij je met collega’s van verschillende afdelingen brainstormt over de huidige recruitmentstrategie.
 • Via verschillende platforms, zoals LinkedIn, Nationale Vacaturebank, Indeed etc., ga je op zoek naar potentiële kandidaten.
Een collega aan het werk bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Wat bieden wij jou ?

 • Een uitdagende werkplek waarbij je de kans krijgt om naast je studie praktijkervaring op te doen binnen de financiële sector.
 • Als werkstudent word je gekoppeld aan een buddy, die jou begeleidt en alle aspecten van het vak zal leren.
 • Je krijgt voldoende flexibiliteit in je werkuren om zo je bijbaan te kunnen combineren met je studie.

Wat breng jij mee?

 • Je volgt een relevante studie, bijvoorbeeld Personeelswetenschappen, Human Resource Management, of een vergelijkbare studie.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, tijdens tentamenweken is dit flexibel.
 • Je bent proactief en communicatief sterk.
 • Ook beschik je over een goede dosis enthousiasme en dit weet je over te brengen op anderen.
 • Je bent in staat zelfstandig te werken, waarbij je nauwkeurig en discreet met gevoelige informatie omgaat.

Wie is De Beer?

Professioneel, gepassioneerd en op een persoonlijke manier samenwerken: dat is de kracht van De Beer. Met deze visie onderneemt ons accountants- en belastingadvieskantoor als sinds 1952. Inmiddels werken zo’n 100 medewerkers vanuit twee kantoren voor cliënten in Nederland en daarbuiten. De tijd is veranderd, maar het fundament is nog steeds ijzersterk en actueel. Want een goede adviseur wil en moet nog steeds écht weten wat cliënten bezighoudt. En collega’s vormen samen pas het beste team als ze elkaars kwaliteiten kennen, benutten en waarderen.

Bij De Beer vinden we medewerkers minstens zo belangrijk als cliënten. Professionele uitdaging en passie voor het vak combineren we met een persoonlijke werkomgeving waar het draait om mensen. Elke medewerker levert een eigen waardevolle bijdrage. We stimuleren iedereen om te blijven leren en ontwikkelen. Onze De Beer Academy nodigt uit tot vaktechnische verdieping, talentgroei en leiderschapsontwikkeling. Maar ook het volgen van trainingen, opleidingen en vaktechnische bijeenkomsten buiten onze eigen kantoormuren, juichen we toe.

Wij vinden het vanzelfsprekend om als werkgever de balans tussen werk en privé te bewaken. De beste werksituatie, die creëren we met elkaar. Want als je lekker in je vel zit, presteer je beter en haal je het beste uit jezelf en anderen. Daar wordt iedereen krachtiger van!

Word jij enthousiast van de vacature?

Wil je aanvullende informatie of heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met HR-adviseur Isa van der Heijden (tel: 013-2116481 of mail: i.heijden@debeer.nl)

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen