Wie zijn wij

Samen jouw toekomst vormgeven

Bij De Beer werk je elke dag aan de beste versie van jezelf. Je leert er continu van collega’s. Raakt geïnspireerd door de ambities van cliënten. En krijgt energie van de plek waar je werkt. Professioneel, met passie en op een persoonlijke manier werken in de wereld van accountancy en belastingadvies? Dat doe je bij De Beer.

Oog en oor voor jou

Wij dagen je uit. Stimuleren je. En moedigen je aan. Maar we helpen je ook bij het bewaken van grenzen. Die tussen zakelijk en privé bijvoorbeeld. Want natuurlijk is het belangrijk dat je op hoog niveau presteert. Maar je wilt ook goed in je vel zitten. Niet alleen op het werk. Ook thuis.

BYP (Beer Young Professionals)

Iedere medewerker tot 35 jaar kan deelnemen aan BYP. Eens per maand komen de ‘jonge beren’ samen en staat er een thema of onderwerp centraal. Van elkaar leren en elkaar leren kennen zijn de belangrijkste doelen van BYP, maar ook het Bourgondische element ontbreekt nooit.

De Beer Academy

Iedere medewerker levert zijn of haar eigen waardevolle bijdrage aan onze organisatie. Wil jij je blijven ontwikkelen? In onze eigen De Beer Academy vind je genoeg mogelijkheden om jezelf uit te dagen. Verdiepen, verbreden, leren leidinggeven? Jouw ambities bepalen wat én hoe je leert op de Academy.

Het HR-team

Jouw ambities en doelen voor zowel je carrière als je privéleven, geef je zeker niet alleen vorm. Ons HR-team staat altijd voor je klaar. Kom je solliciteren? Dan ontmoet je ze ongetwijfeld.

HR Adviseur

Isa van der Heijden

Isa van der Heijden werkt sinds februari 2023 als HR Adviseur bij De Beer. Ze heeft een leuk en actief privéleven, maar krijgt ook veel energie van haar baan. Zorgen dat haar collega’s goed in hun vel zitten is één van haar voornaamste missies. Gelukkige medewerkers presteren immers het best.

“De cultuur binnen De Beer? Die is open en informeel. Dat kwam ook uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek naar voren: de sfeer scoorde heel hoog. Ook nieuwe medewerkers zijn vol lof. Ze zeggen dat iedereen erg behulpzaam is en dat ze zich snel thuis voelen. Voor mij is dat erg belangrijk.”

“Ik heb een resultaatgerichte instelling. Spelen er dingen op HR-gebied die aangepakt moeten worden? Ik laat ze niet sudderen, maar ga ermee aan de slag. Ik ben vertrouwenspersoon en wil er zijn voor mijn collega’s.”

“De Beer is als werkgever goed voor de mensen. Ze worden betrokken bij besluiten. Zoals over onze recente verhuizing en andere projecten, zodat belangrijke besluiten écht gedragen worden door de organisatie. De kennis zit bij onze mensen, dus het is verstandig en vanzelfsprekend om daar goed gebruik van te maken.”

Een goed onboardingstraject gaat verder dan een rondje door kantoor of uitleg van je laptop en de systemen

Een goed onboardingtraject gaat verder dan een rondje langs de kantoren of uitleg van je laptop en de systemen. Bij De Beer hebben we een grondig en gedoseerd inwerktraject. We weten dat een fijne start belangrijk is. Daarom krijg je volop ruimte om op een overzichtelijke manier kennis te maken met alles en iedereen. Jouw De Beer Buddy is er voor al je vragen en zorgt ervoor dat je je binnen de kortste keren volledig thuis voelt.