Dit zijn wij

Professioneel, gepassioneerd en op een persoonlijke manier samenwerken: dat is de kracht van De Beer. Met deze visie onderneemt ons accountants- en belastingadvieskantoor al sinds 1952. Inmiddels werken zo’n 85 medewerkers vanuit twee kantoren voor cliënten in Nederland en daarbuiten. De tijd is veranderd, maar ons fundament is nog steeds ijzersterk en actueel. Want een goede adviseur wil en moet nog steeds écht weten wat cliënten bezighoudt. En collega’s vormen samen pas het beste team als ze elkaars kwaliteiten kennen, benutten en waarderen. 

Professioneel

Wij verstaan ons vak en weten exact welke rol we moeten aannemen, ongeacht het vraagstuk of de context. We zijn proactief in onze aanpak en vertrouwelijkheid is de basis van al onze relaties. 

Passie

We houden van ons werk en gaan door het vuur voor goed resultaat. Onze cliënten zijn de tweede inspiratiebron. Hun drive en ondernemersgeest stimuleren ons om uitstekend werk te leveren. 

Persoonlijk

Als team resultaten boeken is veel leuker dan alleen. Wie zich goed voelt, presteert beter. Daarom zien wij het als een gedeelde verantwoordelijkheid om plezier te hebben. Met elkaar en in het werk.

Visie van onze partners

Wie zijn wij

Professioneel, gepassioneerd en op een persoonlijke manier samenwerken: dat is de kracht van De Beer. Met deze visie onderneemt ons accountants- en belastingadvieskantoor al sinds 1952. Inmiddels werken zo’n 85 medewerkers vanuit twee kantoren voor cliënten in Nederland en daarbuiten.

De tijd is veranderd, maar ons fundament is nog steeds ijzersterk en actueel. Want een goede adviseur wil en moet nog steeds écht weten wat cliënten bezighoudt. En collega’s vormen samen pas het beste team als ze elkaars kwaliteiten kennen, benutten en waarderen.

De kracht van onze mensen

Bij De Beer vinden we medewerkers minstens zo belangrijk als cliënten. Professionele uitdaging en passie voor het vak combineren we met een persoonlijke werkomgeving waar het draait om mensen.

Elke medewerker levert een eigen waardevolle bijdrage. We stimuleren iedereen om te blijven leren en ontwikkelen. Onze De Beer Academy nodigt uit tot vaktechnische verdieping, talentgroei en leiderschapsontwikkeling. Maar ook het volgen van trainingen, opleidingen en vaktechnische bijeenkomsten buiten onze eigen kantoormuren, juichen we toe.

Wij vinden het vanzelfsprekend om als werkgever de balans tussen werk en privé te bewaken. De beste werksituatie, die creëren we met elkaar. Want als je lekker in je vel zit, presteer je beter en haal je het beste uit jezelf en anderen. Daar wordt iedereen krachtiger van!

De kracht van ons vak
In de digitale wereld gaan veranderingen razendsnel, ook in ons vak. In een uitdagende tijd liggen er volop kansen om dankzij technologie routinewerk te automatiseren en actueel cijfermatig inzicht te bieden. Die kansen omarmen we. Want juist daardoor krijgen onze adviseurs meer ruimte om persoonlijke relaties te verdiepen, strategisch sparringpartner te zijn en naast de cliënt te staan, met de blik op de toekomst. 


This site is registered on wpml.org as a development site.