Werken bij ons

Samen jouw toekomst vormgeven

Bij De Beer werk je elke dag aan de beste versie van jezelf. Je leert er continu van collega’s. Raakt geïnspireerd door de ambities van cliënten. En krijgt energie van de plek waar je werkt. Professioneel, met passie en op een persoonlijke manier werken in de wereld van accountancy en belastingadvies? Dat doe je bij De Beer.

Professioneel

Jouw kennis en kunde is het kapitaal van onze organisatie. Dus daar investeren we in! We verwachten van jou dat je aanpakt, verwachtingen overtreft en cliëntgericht werken op nummer één hebt staan.

Passie

De mensen bij De Beer hebben sowieso één ding gemeen: bij ieder van ons brandt hetzelfde vuurtje. We gaan voor resultaat, voor maximale cliënttevredenheid en een grondige manier van werken.

Persoonlijk

Als team resultaten boeken is veel leuker dan alleen. En wanneer je je goed voelt, presteer je beter. Daarom zien wij het als een gedeelde verantwoordelijkheid om als collega’s oog voor elkaar te hebben op een persoonlijke manier samen te werken.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen

Vacatures

Beginnend Assistent Accountant

Ben jij klaar voor een kickstart van jouw carrière in de accountancy? Wij zoeken een Beginnend Assistent Accountant voor ons samenstelteam.

Aangifte-medewerker

Zorg jij als regisseur van het aangifteproces dat alles op rolletjes loopt? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en leuke collega’s.

Accountant (AA/RA)

Heb je als Accountant altijd al affiniteit gehad met vaktechniek? Wil jij de ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwlettend volgen en door vertalen naar de interne organisatie?

Werkstudent Recruitment

Ben jij een talentenspeurder in de dop en krijg je een kick van het matchen van de juiste mensen met de juiste werkplek?

Junior Financieel Administratief Medewerker

De Beer is op zoek naar een Junior Financieel Administratief Medewerker.

Beginnend Assistent Accountant – Audit

De Beer is op zoek naar een Beginnend Assistent Accountant Audit. Je komt te werken n een gedreven auditteam.

Werkstudent Audit

De Beer is op zoek naar een werkstudent Audit. Het biedt je een mooie kans om ervaring op te doen in de controlepraktijk.

Corporate Recruiter

De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg is op zoek naar een Corporate Recruiter. Je gaat op zoek naar het talent op de arbeidsmarkt en krijgt energie van het vinden van de juiste match. Ga jij deze uitdaging aan bij De Beer?

Werkstudent HR

De Beer is op zoek naar een werkstudent HR. Met het brede scala aan vraagstukken krijg je de kans om je HR kennis te verbreden en ontwikkelen.

Gevorderd assistent accountant

Ben jij de financieel sparringpartner waar onze cliënten op bouwen? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en de leukste collega’s.

Collega's aan het woord

BLOG

Maak kennis met.. Femke van Gemert

BLOG

Maak kennis met.. Ilse Bastings

BLOG

Maak kennis met.. Kirsty van Reusel-Vermeer

BLOG

Maak kennis met.. Loes van Engelen

BLOG

Een kantoor met ruimte voor goede ideeën en inbreng van collega’s

Vorige
Volgende