Werken bij ons

Samen jouw toekomst vormgeven

Bij De Beer werk je elke dag aan de beste versie van jezelf. Je leert er continu van collega’s. Raakt geïnspireerd door de ambities van cliënten. En krijgt energie van de plek waar je werkt. Professioneel, met passie en op een persoonlijke manier werken in de wereld van accountancy en belastingadvies? Dat doe je bij De Beer.

Professioneel

Jouw kennis en kunde is het kapitaal van onze organisatie. Dus daar investeren we in! We verwachten van jou dat je aanpakt, verwachtingen overtreft en cliëntgericht werken op nummer één hebt staan.

Passie

De mensen bij De Beer hebben sowieso één ding gemeen: bij ieder van ons brandt hetzelfde vuurtje. We gaan voor resultaat, voor maximale cliënttevredenheid en een grondige manier van werken.

Persoonlijk

Als team resultaten boeken is veel leuker dan alleen. En wanneer je je goed voelt, presteer je beter. Daarom zien wij het als een gedeelde verantwoordelijkheid om als collega’s oog voor elkaar te hebben op een persoonlijke manier samen te werken.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen

Vacatures

(Senior) Manager aangiftepraktijk

Behoud jij als Manager aangiftepraktijk het overzicht over de processen? Ben jij spil in het web bij de begeleiding en opleiding van (junior) collega’s voor de verdere ontwikkeling van de aangiftepraktijk? Krijg jij positieve energie van zelfstandig klantencontact?

Estate Planner (24-40 uur per week)

Ben jij de deskundige vertrouwenspersoon waar onze cliënten op bouwen? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg – geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en de leukste collega’s.

Zelfstandig administratief medewerker

Ben jij dat administratief talent waar onze cliënten op kunnen bouwen? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en de leukste collega’s.

Gevorderd assistent accountant

Ben jij de financieel sparringpartner waar onze cliënten op bouwen? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en de leukste collega’s.

Gevorderd assistent accountant (audit)

Ben jij die financieel sparringpartner waar onze cliënten blind op vertrouwen? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en de leukste collega’s.

Belastingadviseur

Ben jij de deskundige adviseur die fiscale uitdagingen graag met beide handen aangrijpt? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en leuke collega’s.

Beginnend assistent accountant

Ben jij klaar voor een kickstart van jouw carrière in de accountancy? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en de leukste collega’s.

Aangiftemedewerker

Zorg jij als regisseur van het aangifteproces dat alles op rolletjes loopt? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en leuke collega’s.

Collega's aan het woord

BLOG

Een kantoor met ruimte voor goede ideeën en inbreng van collega’s

BLOG

Hoe gaat het nu met…?

Vorige
Volgende

Ontdek het Beerbericht (editie april 2023)!

Met plezier en trots presenteren we u het vernieuwde Beerbericht van De Beer Accountants & Belastingadviseurs. Deze editie staat vol met de meest recente ontwikkelingen binnen ons vakgebied en praktische adviezen om uw onderneming te laten groeien en bloeien. Veel leesplezier!

Klik hier om de digitale versie te bekijken.