Internationaal

De Beer Internationaal

Bij het betreden van een nieuwe markt komt heel wat kijken. Belangrijk daarbij is dat u de juiste informatie heeft. Wij, en onze partners in ons internationale netwerk, helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over zakendoen en samenwerken in Nederland én in het buitenland. Ook de volledige implementatie verzorgen wij graag voor u. Kansen benutten en internationale ambities realiseren, daar is de ondersteuning van ons internationale netwerk op gericht.

De Beer versterkt internationaal met Kreston Global

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat De Beer Accountants & Belastingadviseurs een belangrijke nieuwe stap heeft gezet door zich aan te sluiten bij het Kreston-netwerk. Met meer dan 27.000 professionals in 160 onafhankelijke kantoren wereldwijd, is Kreston Global toegewijd aan het bevorderen van internationaal zakelijk succes. Dit partnerschap is een erkenning van onze langdurige toewijding aan kwaliteit en integriteit en opent nieuwe deuren voor onze klanten. Een belangrijke stap vooruit in het verbreden van ons aanbod, met behoud van de kernwaarden en persoonlijke aanpak die kenmerkend zijn voor De Beer sinds 1952.

Een grenzeloze toekomst

In een tijd waarin bedrijven vaker internationaal actief zijn, biedt onze samenwerking met Kreston onze klanten de voordelen van wereldwijde inzichten en lokale expertise. Deze nieuwe alliantie plaatst De Beer in een unieke positie om onze klanten wereldwijd te ondersteunen. Denk aan begeleiding bij het opzetten van buitenlandse dochtervennootschappen en internationale samenwerkingen, maar ook aan btw- en winstproblematieken. En wat dacht u van het in goede banen leiden van grensoverschrijdende arbeid, het uitzenden van werknemers of juist het binnenhalen daarvan.

De Beer heeft zich altijd gericht op diensten die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar hen ook klaarstomen voor de toekomst. Met Kreston bundelen we onze krachten om deze belofte te versterken. Klanten krijgen toegang tot een wereldwijd netwerk van experts, die elk grondig bekend zijn met hun lokale markt en wetgeving. Dit garandeert dat onze klanten kunnen rekenen op de service die ze van De Beer gewend zijn.

Krachtenbundeling

Naast een wereldwijd netwerk via Kreston Global biedt Kreston Nederland ons de kans om de krachten te bundelen met gelijkgestemde kantoren in andere delen van ons land. De Nederlandse Kreston-kantoren zijn en blijven allemaal zelfstandig maar delen waar mogelijk en zinvol graag kennis en ervaring. De Beer draait in deze nationale samenwerking al enkele jaren naar volle tevredenheid mee, daarom voelt de formele aansluiting bij Kreston nu erg natuurlijk.

Zo opent onze aansluiting bij Kreston Nederland bijvoorbeeld de deur naar samenwerking met Zero CO2, een duurzaamheidsplatform dat ondersteunt in vraagstukken rondom subsidie-, fiscale- en financieringsregelingen voor duurzaamheidsprojecten.

De Beer zet zich voortdurend in voor een persoonlijke hands-on aanpak, met oog voor kwaliteit en integriteit. Samen met Kreston delen we de toewijding aan deze waarden. We kijken ernaar uit om, terwijl we onze onafhankelijkheid bewaren, onze klanten te begeleiden naar succes. In samenwerking met Kreston staan we klaar om, zij aan zij met onze klanten, de weg vooruit te bewandelen. Neem voor meer informatie over deze samenwerking contact op met uw vaste contactpersoon binnen De Beer.

Contact

Stuur ons een bericht

Contact

Kantoor Tilburg

Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
T +31 (0)13 211 64 00

Kantoor Baarle-Nassau

Nieuwstraat 10a
5111 CW Baarle-Nassau
T +31 (0)13 211 64 00

Algemeen postadres

Postbus 4051
5004 JB Tilburg

info@debeer.nl