Internationaal

De Beer Internationaal

Bij het betreden van een nieuwe markt komt heel wat kijken. Belangrijk daarbij is dat u de juiste informatie heeft. Wij, en onze partners in ons internationale netwerk, helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over zakendoen en samenwerken in Nederland én in het buitenland. Ook de volledige implementatie verzorgen wij graag voor u. Kansen benutten en internationale ambities realiseren, daar is de ondersteuning van ons internationale netwerk op gericht.

Doing Business In The Netherlands 2023 | De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Whitepaper Doing Business In The Netherlands

Benieuwd naar alle ins en outs met betrekking tot ondernemen in Nederland? Download dan ons gratis PDF-bestand waarin alles duidelijk op een rij gezet is. Dit bestand is beschikbaar in het Engels en Duits.

België desk

De Beer is gevestigd dicht bij de Belgische grens. Daarmee vormen wij een uitstekende partij voor Internationaal georiënteerde ondernemingen en voor ondernemers die zaken doen met België. Zo staan wij u graag bij, bij het opzetten van een Belgische vestiging of uw emigratie en remigratie. Maar ook bij de voordelige aanschaf van een nieuwe auto, de liquidatie of verkoop van uw Nederlandse bv of de afwikkeling van uw pensioen in eigen beheer. Ook alle andere aspecten van zakendoen in België of met Belgische partners, zijn bij ons in goede handen. Dit alles waar nodig, in nauw overleg met onze collega’s van VGD.

Duitsland Desk

De Beer is gevestigd in de logistieke hub Tilburg en beschikt al lang over een goed Internationaal netwerk. Daarmee vormen wij een uitstekende partner voor Internationaal georiënteerde ondernemingen en voor ondernemers die zaken doen met Duitsland en communiceren daarbij desgewenst in het Duits. Zo staan wij u graag bij, bij het opzetten van een Duitse vestiging of samenwerking met een Duitse partner. Dit alles waar nodig, in nauw overleg met de Duitse collega’s uit ons VGD-netwerk en desgewenst geheel in de Duitse taal.

Centraal- en Oost Europa (CCE) desk

De Beer maakt al geruime tijd deel uit van het VGD-netwerk dat historisch sterk vertegenwoordigd is in Centraal- en Oost-Europa. Daarmee vormen wij een uitstekende partner voor Internationaal georiënteerde ondernemingen én vanzelfsprekend voor ondernemers die zaken doen in Centraal- en Oost-Europa. Zo staan wij u graag bij bij het opzetten van een buitenlandse vestiging in deze regio of samenwerking met een handelspartner daar. Dit alles waar nodig, in nauw overleg met onze VGD-collega’s aldaar.

BTW-desk

Iedere ondernemer heeft met btw te maken. De btw-regelgeving blijft echter complex. Naast het verzorgen van uw btw-aangiften, kunt u bij De Beer ook terecht voor Nationale en Internationale btw-vraagstukken en de optimalisatie van uw btw-positie. Ook op het gebied van overdrachtsbelasting en btw bij onroerend goed helpen onze specialisten u graag verder. Voor alle Internationale vraagstukken op BTW-gebied werken wij nauw samen met onze collega’s uit ons VGD-netwerk.

Contact

Stuur ons een bericht

Contact

Kantoor Tilburg

Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg
T +31 (0)13 211 64 00

Kantoor Baarle-Nassau

Nieuwstraat 10a
5111 CW Baarle-Nassau
T +31 (0)13 211 64 00

Algemeen postadres

Postbus 4051
5004 JB Tilburg

info@debeer.nl

Externe accountant met partnerambities

De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg is op zoek naar een daadkrachtige Externe Accountant (Audit) die zin heeft om mee te bouwen aan de groeiende Audit praktijk én de ambitie heeft om op korte termijn door te groeien naar partner. Ga jij deze uitdaging aan bij De Beer?

Klik hier voor de vacature.