Vacature

Junior Financieel Administratief Medewerker

Werkend vanuit het prachtige, sfeervolle kantoor van De Beer Accountants & Belastingadviseurs in het centrum van Tilburg vervul jij een onmisbare rol binnen onze organisatie; jij verzorgt samen met jouw team de financiële administratie van onze klanten. Klanten die rekenen op onze expertise, kwaliteit en dienstverlening. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer je de fijne kneepjes van het vak en zorgen we ervoor dat je jezelf goed allround ontwikkelt. Ondertussen ervaar je de positieve werksfeer, collegialiteit en maak je kennis met de verrassende organisatie van De Beer.

Wat ga jij doen?

Jij leert in deze dynamische functie de veelzijdigheid van het bedrijfsleven en financiële administratie kennen. Als onderdeel van het 8-koppige administratieteam ben jij medeverantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van diverse MKB-bedrijven. Van horeca tot productiebedrijven en van eenmanszaken tot bv’s met vele entiteiten. Je verwerkt administraties, verzorgt (bank)boekingen en bereidt de aangiftes omzetbelasting en financiële rapportages voor. Uiteraard heb je daarbij regelmatig telefonisch contact met klanten.

Wat bieden wij jou ?

 

 • 2.300 – €3.100 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 24- tot 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en opleidingen richting boekhouden
 • Focus op persoonlijke ontwikkeling door middel van onze eigen De Beer Academy of studieregeling.
 • Deelname aan onze pensioenregeling, zonder eigen bijdrage
 • Thuiswerkmogelijkheden, variabele werktijden en een gunstige tijd-voor-tijd regeling om zo jouw werk-privé balans goed te bewaken

 

Wat breng jij mee?

 • Afgeronde mbo-opleiding (niveau 4)
 • Praktijkdiploma Boekhouden of Moderne Bedrijfsadministratie
 • 0 tot 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van de automatisering van de financiële administratie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je werkt gestructureerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een dienstverlenende instelling, werkt graag samen met collega’s en hebt de drive om die extra stap te zetten voor klant en collega

Wie is De Beer?

Professioneel, gepassioneerd en op een persoonlijke manier samenwerken: dat is de kracht van De Beer. Met deze visie onderneemt ons accountants- en belastingadvieskantoor als sinds 1952. Inmiddels werken zo’n 100 medewerkers vanuit twee kantoren voor cliënten in Nederland en daarbuiten. De tijd is veranderd, maar het fundament is nog steeds ijzersterk en actueel. Want een goede adviseur wil en moet nog steeds écht weten wat cliënten bezighoudt. En collega’s vormen samen pas het beste team als ze elkaars kwaliteiten kennen, benutten en waarderen.

Bij De Beer vinden we medewerkers minstens zo belangrijk als cliënten. Professionele uitdaging en passie voor het vak combineren we met een persoonlijke werkomgeving waar het draait om mensen. Elke medewerker levert een eigen waardevolle bijdrage. We stimuleren iedereen om te blijven leren en ontwikkelen. Onze De Beer Academy nodigt uit tot vaktechnische verdieping, talentgroei en leiderschapsontwikkeling. Maar ook het volgen van trainingen, opleidingen en vaktechnische bijeenkomsten buiten onze eigen kantoormuren, juichen we toe.

Wij vinden het vanzelfsprekend om als werkgever de balans tussen werk en privé te bewaken. De beste werksituatie, die creëren we met elkaar. Want als je lekker in je vel zit, presteer je beter en haal je het beste uit jezelf en anderen. Daar wordt iedereen krachtiger van!

Word jij enthousiast van de vacature?

Wil je aanvullende informatie of heb je interesse? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met HR-adviseur Isa van der Heijden (tel: 013-2116481 of mail: i.heijden@debeer.nl)

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen