Beerberichten

De Beer versterkt internationaal met Kreston Global

De Beer Accountants & Belastingadviseurs heeft een belangrijke nieuwe stap gezet door zich aan te sluiten bij het Kreston-netwerk. Met meer dan 27.000 professionals in 160 onafhankelijke kantoren wereldwijd, is Kreston Global toegewijd aan het bevorderen van internationaal zakelijk succes.

Dit partnerschap opent nieuwe deuren voor onze klanten. Een belangrijke stap vooruit in het verbreden van ons aanbod, met behoud van de kernwaarden en persoonlijke aanpak die kenmerkend zijn voor De Beer sinds 1952.

Een grenzeloze toekomst

In een tijd waarin bedrijven vaker internationaal actief zijn, biedt onze samenwerking met Kreston onze klanten de voordelen van wereldwijde inzichten en lokale expertise. Deze nieuwe alliantie plaatst De Beer in een unieke positie om onze klanten wereldwijd te ondersteunen. Denk aan begeleiding bij het opzetten van dochterondernemingen in het buitenland en bij internationale samenwerkingsverbanden, inclusief advies over btw en winstvraagstukken. Ook ondersteunen we het proces rondom grensoverschrijdende arbeid, zoals het uitzenden van werknemers of het aantrekken ervan.

De Beer heeft zich altijd gericht op diensten die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar hen ook klaarstomen voor de toekomst. Met Kreston bundelen we onze krachten om deze belofte te versterken. Klanten krijgen toegang tot een wereldwijd netwerk van experts, die elk grondig bekend zijn met hun lokale markt en wetgeving. Dit garandeert dat onze klanten kunnen rekenen op de service die ze van De Beer gewend zijn.

Krachten bundelen

Naast een wereldwijd netwerk via Kreston Global biedt Kreston Nederland ons de kans om de krachten te bundelen met gelijkgestemde kantoren in andere delen van ons land. De Nederlandse Kreston-kantoren zijn en blijven allemaal zelfstandig maar delen waar mogelijk en zinvol graag kennis en ervaring. De Beer draait in deze nationale samenwerking al enkele jaren naar volle tevredenheid mee, daarom voelt de formele aansluiting bij Kreston nu erg natuurlijk.

Zo opent onze aansluiting bij Kreston Nederland bijvoorbeeld de deur naar samenwerking met Zero CO2, een duurzaamheidsplatform dat ondersteunt in vraagstukken rondom subsidie-, fiscale- en financieringsregelingen voor duurzaamheidsprojecten.

 De Beer zet zich voortdurend in voor een persoonlijke hands-on aanpak, met oog voor kwaliteit en integriteit. Samen met Kreston delen we de toewijding aan deze waarden. We kijken ernaar uit om, terwijl we onze onafhankelijkheid bewaren, onze klanten te begeleiden naar succes. In samenwerking met Kreston staan we klaar om, zij aan zij met onze klanten, de weg vooruit te bewandelen. Neem voor meer informatie over deze samenwerking contact op met uw vaste contactpersoon binnen De Beer.

Meer lezen over het Kreston-netwerk? Bekijk hun website. 

Partner Wil Vennix op het kantoor van De Beer Accountants & Belastingadviseurs
Wil Vennix, partner bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs