Vacature

Corporate Recruiter

Weet jij waar het talent zich op de arbeidsmarkt bevindt en krijg jij energie van het vinden van de juiste match? Kom dan ons stafteam versterken! Als Corporate Recruiter ben je onmisbaar in de groei van De Beer Accountants & Belastingadviseurs. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het recruitmentproces en het aantrekken van talent dat goed kan gedijen in onze organisatiecultuur; kwaliteit over kwantiteit. Daarnaast zijn we onlangs gestart met een traject voor Employer Branding om zo ons werkgeversmerk op een juiste manier naar de arbeidsmarkt te communiceren. Hierin speel jij een essentiële rol. Daarnaast werk je nauw samen met het marketingbureau en overlegt over campagnes, arbeidsmarktcommunicatie, nieuwe leads enzovoorts. Als Corporate Recruiter bij De Beer krijg je veel flexibiliteit en vrijheid: je komt te werken in een omgeving waar samenwerking en creativiteit worden gestimuleerd. Bij ons kun je jouw sterke communicatieve vaardigheden en proactieve houding goed benutten en ontwikkelen.  

Wat ga jij doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de wervingsprocessen en de candidate journey. Zo werken we toe naar een zo efficiënt mogelijk recruitmentproces en een prettige sollicitatieprocedure voor kandidaten.   
 • Regelmatig overleg je met de afdeling HR over de actuele stand van zaken met betrekking tot potentiële kandidaten, openstaande vacatures en lopende procedures.  
 • Je draagt bij aan het opbouwen en onderhouden van de kandidaten database en zorgt ervoor dat deze efficiënt wordt ingezet.  
 • Je hebt een ondersteunende rol in onze marketing en Employer Branding. Je werkt hierbij nauw samen met het marketingbureau en overlegt over campagnes, activatie en het opvolgen van nieuwe leads. Daarnaast coördineer je, samen met het marketingbureau, de social media kalender. 
 • Ook neem je deel aan het recruitmentteam; een team van collega’s van verschillende afdelingen die regelmatig samen komen om te brainstormen over verschillende onderwerpen omtrent recruitment.  
 • Je gaat aan de slag met het benaderen van potentiële kandidaten via verschillende job boards: LinkedIn, Nationale Vacaturebank, Indeed enzovoorts. Hierbij gaat het voornamelijk om profielen met betrekking tot fiscaliteit, accountancy en financiële administratie.  
 • Je neemt deel aan verschillende recruitmentactiviteiten, zoals stagemarkten en recruitmentdiners van samenwerkingspartners.  

Wie ben jij?

 • Je hebt een opleiding op hbo- of WO-niveau afgerond.  
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het recruitment werkveld. Bij voorkeur heb je ervaring in de accountancy of financiële branche, maar dit is geen harde eis.  
 • De Nederlandse taal beheers je goed en je hebt sterke schriftelijke en communicatieve vaardigheden. Op deze manier weet jij informatie op de juiste manier over te brengen naar potentiële medewerkers en weet jij goed contacten te onderhouden.  
 • Je bent proactief en neemt initiatief; dit zorgt ervoor dat jij met innovatieve ideeën komt over het verbeteren van de candidate journey en manier van werving.  
 • Je kunt goed zelfstandig te werk gaan, maar waar nodig weet jij de juiste sparringpartners binnen de organisatie te vinden.  
 • Je bent zeer betrouwbaar; jij weet goed hoe je discreet omgaat met gevoelige bedrijfsinformatie en vertrouwelijke kandidaat gegevens.  

Wat bieden wij?

  • Het aantal werkuren per week ligt tussen de 24 en 40 uur. 
  • Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar. Daarnaast hebben we een gunstige tijd voor tijdregeling waarbij je eventuele overuren op een later moment als verlof op kan nemen, of kan laten uitbetalen.  
  • Je ontvangt een bruto maandsalaris tussen € 2.800 en € 3.800, afhankelijk van je relevante werkervaring.  
  • Bij De Beer hechten we waarde aan een goede werk-privé balans; wanneer jij lekker in je vel zit, zul je je ook beter ontwikkelen in je werk.  
  • We bieden je een gunstige pensioenregeling aan, zonder eigen bijdrage.  
  • Onze thuiswerkregeling bied je de mogelijkheid om 50% van je contracturen thuis te werken. Daarnaast is er budget om je eigen thuiswerkplek in te richten.  
  • Naast hard werken, is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid. Regelmatig maken we gebruik van onze bar op kantoor voor een borrel, zoals tijdens de carnavals-, kerst-, kermisborrel, of tijdens een vrijdagmiddagborrel.  

   Als Corporate Recruiter bij De Beer kom je te werken in een inspirerend pand in hartje Tilburg. Hier maak je deel uit van een gedreven stafteam en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak middels onze eigen Beer Academy. Je krijgt veel zelfstandigheid, maar er is voldoende ruimte voor creatieve ideeën en overleg met andere afdelingen, zoals HR, staf, directie en ons marketingbureau. Op deze manier draag jij je steentje bij aan het succes van De Beer.  

Wie is De Beer?

De Beer bestaat nu ruim 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. Met inmiddels zo’n 105 professionals bieden we een breed pakket van diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. De tijd is veranderd, maar het fundament is nog steeds ijzersterk en actueel. Want een goede adviseur wil en moet nog steeds écht weten wat cliënten bezighoudt.  

Bij De Beer vinden we medewerkers minstens zo belangrijk als cliënten. Professionele uitdaging en passie voor het vak combineren we met een persoonlijke werkomgeving waar het draait om mensen. Elke medewerker levert een eigen waardevolle bijdrage. We stimuleren iedereen om te blijven leren en ontwikkelen. Onze De Beer Academy nodigt uit tot vaktechnische verdieping, talentgroei en leiderschapsontwikkeling. Maar ook het volgen van trainingen, opleidingen en vaktechnische bijeenkomsten buiten onze eigen kantoormuren, juichen we toe. 

Wij vinden het vanzelfsprekend om als werkgever de balans tussen werk en privé te bewaken. De beste werksituatie, die creëren we met elkaar. Want als je lekker in je vel zit, presteer je beter en haal je het beste uit jezelf en anderen. Daar wordt iedereen krachtiger van! 

Word jij Corporate Recruiter bij De Beer?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en heb je interesse gekregen in de functie? Neem dan contact op met HRAdviseur Isa via i.heijden@debeer.nl of bel naar 013 2116481. 

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen