Vacature

Gevorderd assistent accountant

Samen jouw toekomst vormgeven

Ben jij de financieel sparringpartner waar onze cliënten op bouwen? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en de leukste collega’s.

Wat ga jij doen?

Als gevorderd assistent accountant houd je je bezig met het voeren van administraties en het opstellen van jaarrekeningen van cliënten. Je hebt gevarieerd werk en gaat regelmatig zelfstandig naar cliënten. Dat betekent dat je met alle aspecten van het accountancyvak in aanraking komt.

Jouw werkzaamheden:

  • Het controleren van financiële administraties en het voorbereiden van managementinformatie door middel van rapportering en dashboards;
  • Het inrichten en beoordelen van administratieve processen;
  • Het voorbereiden en onder begeleiding opstellen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Het doen van verbetervoorstellen en het adviseren van klanten op bedrijfseconomisch, financieel en fiscaal gebied;
  • Het samenstellen van jaarrekeningen met een diversiteit aan organisaties en complexiteit.

Naast je inhoudelijke werkzaamheden staan kennis opdoen, de organisatie ontdekken en je cliënten leren kennen centraal binnen deze functie. Bij De Beer krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Wie zijn jouw collega's?

Binnen het team van belastingadviseurs werk je vanuit ons mooie kantoor in Tilburg. Samen met de collega’s uit andere disciplines werk je in een informele sfeer, samen lunchen en regelmatig een borrel. Uiteraard flexibel, werken vanuit huis of bij een klant op locatie is ook mogelijk.

Wie ben jij?

Je bent de financieel sparringpartner voor je cliënten. Dat doe je altijd voor de volle honderd procent: je geeft niet op voordat je je doel bereikt hebt. Je zaakjes heb je goed op orde en je gaat gestructureerd en nauwkeurig te werk. Je wordt blij van werken met cijfers én van het contact met cliënten. Als gevorderd assistent accountant gebruik je al je kennis en ervaring. Ook denk je mee met de cliënt. Dat past bij jou, omdat je snel verbanden ziet en probleemoplossend werkt. Binnen deze functie krijg je te maken met organisaties in verschillende soorten en maten. Dat betekent dat je snel moet kunnen schakelen. Van die afwisseling en diversiteit krijg jij energie.

Wat is jouw achtergrond?
Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het essentieel dat je over de juiste achtergrond beschikt. Bij voorkeur beschik jij daarom over:

  • Een afgeronde opleiding hbo bedrijfseconomie of accountancy, of aanverwante wo-opleiding;
  • Studerend voor AA is een pre;
  • Twee tot vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn en je talent benutten. Bij De Beer stimuleren we dat. We zijn een informele organisatie die zich bewust is van de kracht van een goede sfeer, een inspirerende werkplek en uitdagende functies. Om goed te kunnen functioneren creëren we een zo prettig mogelijk klimaat, zowel op teamniveau als per individu.

Flexibele werktijden, een goede thuiswerkregeling, geen overwerkcultuur en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan dit klimaat. Werken bij De Beer betekent dat je zeker bent van zowel een uitdagende functie en carrière, als een mooie balans tussen werk en privé. We houden daarnaast van gezelligheid en genieten daarom regelmatig van borrels en bijeenkomsten in onze bar. Onze eigen chef verzorgt dagelijks de lekkerste, gezonde lunches.

Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag. Met onze eigen De Beer Academy bijvoorbeeld. Hier krijg je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. En bij de BYP, Beer Young Professionals, is er een speciaal programma waar je van én met je De Beer-collega’s kunt leren. Eens per maand kom je samen en staat er een ander thema of onderwerp centraal.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat nu ruim 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met ruim 100 professionals een breed pakket van diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. 

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie. 

Ben jij enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over deze vacature en over De Beer, dan kijken we uit naar jouw motivatie en cv. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met Isa van der Heijden (HR Adviseur) hr@debeer.nl of 013-2116481.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen

Ontdek het Beerbericht (editie april 2023)!

Met plezier en trots presenteren we u het vernieuwde Beerbericht van De Beer Accountants & Belastingadviseurs. Deze editie staat vol met de meest recente ontwikkelingen binnen ons vakgebied en praktische adviezen om uw onderneming te laten groeien en bloeien. Veel leesplezier!

Klik hier om de digitale versie te bekijken.