Vacature

Beginnend Assistent Accountant

Samen jouw toekomst vormgeven

Ben jij klaar voor een kickstart van jouw carrière in de accountancy? In ons inspirerende pand in het hart van Tilburg geef jij je eigen functie vorm en werk je samen met een topteam en de leukste collega’s.

Wat ga jij doen?

Met deze functie ga je vliegend van start in de wereld van accountancy. Als Beginnend Assistent Accountant maak je onderdeel uit van het samenstelteam waarin je je bezighoudt met het opstellen van de jaarrekeningen van klanten en het voorbereiden van adviezen.  Je komt bij De Beer te werken in een accountancyteam waar je als volwaardig teamlid samenwerkt met collega’s met verschillende opleidings- en ervaringsniveaus.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Het voorbereiden en samenstellen van jaarrekeningen;
  • Het voorbereiden van adviezen voor klanten;
  • Het opstellen van tussentijdse rapportages;
  • Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting.

Je krijgt binnen deze functie de kans om je in de volle breedte van het vakgebied te ontwikkelen. Stippel je eigen pad uit en bepaal zelf op welk vlak jij je verder ontwikkelt. Jouw persoonlijke buddy begeleidt je hierbij. En via onze eigen De Beer Academy krijg je bovendien alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Ga jij je kennis verdiepen of verbreden? Jouw ambities bepalen wat én hoe je leert.

Wie zijn jouw collega's?

Binnen het team van belastingadviseurs werk je vanuit ons mooie kantoor in Tilburg. Samen met de collega’s uit andere disciplines werk je in een informele sfeer, samen lunchen en regelmatig een borrel. Uiteraard flexibel, werken vanuit huis of bij een klant op locatie is ook mogelijk.

Wie ben jij?

Jij pakt het opstellen van de jaarrekeningen en het adviseren van je cliënten graag met beide handen aan. Zo leer je alle ins en outs van het accountancyvak in de praktijk het snelst én maak je direct kennis met de organisaties van je cliënten. Je beschikt over voldoende vakkennis en weet hoe je die in kan zetten, óók als je te maken krijgt met verschillende soorten organisaties. Dat betekent dat je snel moet kunnen schakelen. Van die afwisseling en diversiteit krijg jij energie. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor details. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent op je best in een team. Samen met je collega’s ga je namelijk altijd voor het beste resultaat. Jouw mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn dan ook uitstekend.

Wat is jouw achtergrond?
Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het essentieel dat je over de juiste achtergrond beschikt. Bij voorkeur beschik jij daarom over:

  • Een (bijna) afgeronde opleiding hbo bedrijfseconomie of accountancy, of aanverwante wo-opleiding, eventueel gecombineerd met de bereidheid om verder door te studeren;
  • Relevante stage-ervaring;
  • Een ondernemende houding en goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

Doen wat je leuk vindt, jezelf zijn en je talent benutten. Bij De Beer stimuleren we dat. We zijn een informele organisatie die zich bewust is van de kracht van een goede sfeer, een inspirerende werkplek en uitdagende functies. Om goed te kunnen functioneren creëren we een zo prettig mogelijk klimaat, zowel op teamniveau als per individu.

Flexibele werktijden, een goede thuiswerkregeling, geen overwerkcultuur en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling dragen bij aan dit klimaat. Werken bij De Beer betekent dat je zeker bent van zowel een uitdagende functie en carrière, als een mooie balans tussen werk en privé. We houden daarnaast van gezelligheid en genieten daarom regelmatig van borrels en bijeenkomsten in onze bar. Onze eigen chef verzorgt dagelijks de lekkerste, gezonde lunches.

Persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag. Met onze eigen De Beer Academy bijvoorbeeld. Hier krijg je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. En bij de BYP, Beer Young Professionals, is er een speciaal programma waar je van én met je De Beer-collega’s kunt leren. Eens per maand kom je samen en staat er een ander thema of onderwerp centraal.

Wie is De Beer?

De Beer bestaat nu ruim 70 jaar en we werken in een inspirerend pand in het hart van Tilburg. We bieden met ruim 100 professionals een breed pakket van diensten aan relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie. 

Het ‘De Beer – DNA’ is te omschrijven met 3 kernwoorden: Persoonlijk, Passie en Professioneel. We willen continu het beste uit onszelf halen en op authentieke wijze onderscheidend zijn naar klanten en collega’s. Deze visie vormt hét uitgangspunt van het denken en handelen binnen onze organisatie. 

Ben jij enthousiast?

Als je enthousiast bent geworden over deze vacature en over De Beer, dan kijken we uit naar jouw motivatie en cv. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met Isa van der Heijden (HR Adviseur) hr@debeer.nl of 013-2116481.

Bekijk onze video’s

Praktijkopleiding en thuiswerken

Video afspelen

Iedereen is bij ons gelijk

Video afspelen

Gezellige informele sfeer

Video afspelen