info@debeer.nl
(013)-211 64 00

Werken bij

Werken bij De Beer

Doen wat je leuk vindt. Jezelf zijn en je talent benutten.

Bij De Beer kan dat. Natuurlijk zijn je opleiding en dat wat je al gedaan hebt belangrijk. Maar wij zijn vooral geïnteresseerd in je dromen, in je plannen voor je toekomst. Zodat jij het verschil kunt maken en ons team kunt aanvullen. Uiteraard heb je ook tijd nodig voor een leven naast kantoor. Bij De Beer ben je daarvoor aan het goede adres.

Werken bij ons betekent een mooie balans tussen werk en privé. Gelukkige werknemers zijn in onze optiek namelijk mensen die voldoende tijd hebben voor hun privéleven, zodat ze zich ook goed kunnen concentreren op hun werk. Deze bedrijfsfilosofie, gecombineerde met onze no nonsens mentaliteit blijkt goed te werken.

MEER INFO

Heb je interesse in een functie? Neem dan contact op met onze HR-Afdeling. Zij zijn via mail bereikbaar op hr@debeer.nl of per telefoon:

(013) 211 64 22

STAGE EN AFSTUDEREN

De Beer heeft vrijwel doorlopend diverse stageplaatsen beschikbaar op zowel MBO, HBO als WO niveau. Wij garanderen hierbij een goede begeleiding door ervaren medewerkers en de mogelijkheid om relevante praktijkervaring op te doen in zowel de controle- als samenstelpraktijk.

Wat maakt het zo leuk bij De Beer?

We houden van ons werk en dat werkt aanstekelijk! Je wordt begeleid door deskundige en ervaren collega’s en krijgt de mogelijkheid om onze organisatie en je functie te gaan ervaren. Er staat een werkplek voor je klaar op onze moderne kantoren in Tilburg en Oisterwijk, waar de deuren van de collega’s altijd open staan en het werkfruit op je ligt te wachten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, we kennen een goede studieregeling als je daar gebruik van wilt maken en we staan voor een goede werk-privé balans. We hebben passie voor ons vak, maar je sociale leven hoeft daarnaast niet op een laag pitje te staan.

Voor onze Young Professionals zijn er maandelijkse bijeenkomsten waarbinnen je het vak leert, ervaringen worden uitgewisseld en aan de hand van praktijkcasus de theorie en je (praktijk-)kennis wordt verrijkt.

Bekijk onze actuele vacatures op werkenbij.DeBeer.nl

De Beer hecht grote waarde aan de privacy van sollicitanten. Lees hier onze privacyverklaring.